Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray a fost oficializat astăzi, după ce fotbalistul român a trecut cu bine peste vizita medicală. Moruțan a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă și a oferit câteva declarații pentru presa turcă, încercând să le intre la inimă vulcanicilor fani ai grupării "CimBom"
"Mulțumesc frumos pentru primire. Sunt foarte fericit că am semnat cu cel mai mare club al Turciei. Știu ce jucători mari au jucat pentru Galatasaray. Știu ce am de făcut și îmi doresc să fiu la un nivel foarte ridicat aici. Sper ca suporterii să mă primească foarte bine și sper să nu-i dezamăgesc.", a spus Moruțan.
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 8 ORE
FCSB va încasa în jur de 5,5 milioane de € în schimbul lui Moruțan, care va avea un salariu stagiunoal de 900.000 de €. De asemenea, FCSB păstrează 10% din drepturile federative ale jucătorului, astfel că un viitot transfer ar putea reprezenta o nouă sumă importantă pentru vicecampioana României.

MORUȚAN ARE DEJA O PORECLĂ ÎN TURCIA

Presa turcă îl tratează pe Moruțan ca pe un mare transfer, deși jucătorul nu a demonstrat încă foarte multe în fotbal.
"Galata l-a transferat pe "Regele assisturilor" din România", scrie fanatik.com.tr, care notează că mijlocașul a evoluat în 25 de jocuri în sezonul trecut pentru FCSB, reușind 12 pase decisive.
Turcii speră că internaționalul nostru va fi capul limpede de la mijlocul formației lui Terim, recomandându-l cele 36 de pase decisive în 121 de meciuri reușite în carieră.
Moruțan este al 9-lea transfer al verii pentru Galatasaray, Fatih Terim reușind o campanie impresionantă. Cel mai scump jucător adus de turci în această perioadă de mercato a fost Victor Nelson, fundașul central de 22 de ani lui Copenhaga. Pentru el, oficialii cim bom au plătit 7 milioane de euro.
Romanian Liga I
Turcii anunță că Moruțan este aproape de revenirea la FCSB! De ce mutarea este, însă, improbabilă
19/05/2022 LA 07:48
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan nu știe de ce nu joacă la Galatasaray: "Niciodată nu m-am oprit din muncă!"
14/05/2022 LA 18:58