Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu, prima reacție după transferul lui Keșeru! Câți jucători mai vrea la FCSB

Bianca Dumitru

Publicat 01/09/2021 la 06:37 GMT+3

FCSB a realizat transferul lui Claudiu Keșeru, însă antrenorul Edi Iordănescu își mai dorește și alte mutări. Tehnicianul roș-albaștrilor a vorbit despre transferurile de care are nevoie echipa pentru a arăta mai bine după reluarea campionatului.

Edi Iordănescu a cucerit titlul cu CFR

Credit imagine: Eurosport

FCSB a anunțat marți transferul lui Claudiu Keșeru, care s-a întors la FCSB după 6 ani petrecuți la Ludogorets Razgrad. Edi Iordănescu a vorbit ulterior, la Digi Sport, despre ce se întâmplă la echipă și a spus că își mai dorește cel puțin doi jucători până la finalul perioadei de mercato, punctând care sunt zonele în care are nevoie de întăriri.
În plus, antrenorul a comentat sosirea sa pe banca tehnică a roș-albaștrilor și a spus ce crede că înseamnă aceasta pentru jucători și pentru suporteri.
"Nu aș avea nevoie de mulți jucători, unul, maximum doi, dar a plecat Moruțan, au venit accidentările, am fost nevoit să solicit întăriri. Claudiu e un jucător cu experiență, aveam nevoie să acoperim zona, mai avem nevoie de câțiva jucători, e nevoie de soluții, prin benzi nu prea avem jucători care să suplinească suspendări, accidentări.
Dacă luăm decizii, avem nevoie și de șansă, cred că putem să mergem în sus. Sunt sigur că ne vom bate cu șanse și în perioada următoare vom reuși să ne îmbunătățim traiectoria. Aducerea mea a însemnat speranțe, îmi doresc să facem rezultate, pentru echipă, pentru patron, desigur, dar și pentru suporteri. Sunt încrezător că vom reuși.
Au apărut niște nume pe piață, multe sunt de interes, dar nu este ușor să-i aduci. Cluburile au pretenții, jucătorii la fel. Nu o să intru în detalii ca să dau nume, așa este profesionist. Sunt puține zile la dispoziție până se închide perioada, mai vrem să aducem doi jucători pe lângă Keșeru", a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

"Nu am căutat alt portar"

În plus, antrenorul celor de la FCSB a infirmat zvonurile apărute în presă, potrivit cărora și l-ar dori la echipă pe Arlauskis, care vrea să plece de la CFR Cluj după demiterea lui Marius Șumudică și a lui Marian Copilu. Iordănescu a lăsat să se înțeleagă că nu se vor lua măsuri împotriva lui Vlad, chiar dacă tânărul goalkeeper a greșit la două dintre golurile marcate de CFR Cluj în meciul din weekend.
"Nu am discutat să aducem un portar. Îl avem pe Vlad care este convocat la naționala mare, iar Straton poate oricând să fie o soluție. Nu am căutat un alt portar", a adăugat Edi Iordănescu.
În acest moment, după primele 7 etape ale sezonului 2021/22, FCSB este pe locul 8 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte, fiind la 12 puncte de liderul CFR Cluj. În următoarea rundă din campionat, roș-albaștrii îi vor înfrunta pe cei de la Dinamo, pe 12 septembrie, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo