FCSB a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, dar evoluția echipei sub conducerea noului antrenor a demonstrat că e mare nevoie de întăriri pe anumite posturi. De altfel, Edi Iordănescu a recunoscut după înfrângerea la scor în fața CFR-ului că le-a cerut oficialilor să mai aducă jucători.
După scandalul de săptămâna trecută, de la CFR Cluj ar putea pleca mai mulți jucători, care nu ar intra în planurile lui Dan Petrescu, cel care va prelua cel mai probabil echipa. De acest lucru ar putea profita chiar FCSB, care intenționează să se întărească, dar în această perioadă este dificil de găsit soluții pe piața transferurilor.
Romanian Liga I
Dinamo "respiră" după transferul lui Sorescu! Cum va folosi banii încasați
ACUM 17 ORE

FCSB, interesată de Arlauskis

Conform as.ro, gruparea din Berceni și-l dorește pe Giedrius Arlauskis, care nu ar mai fi dorit la CFR pentru că i-a luat partea fostului președinte Marian Copilu, demis în urma evenimentelor de la finalul săptămânii trecute.
Lituanianul nu a jucat în meciul cu FCSB de aseară, el ieșind accidentat în partida cu Steaua Roșie Belgrad, dar nici dacă ar fi fost apt de joc nu ar fi fost inclus în lot, deoarece nici el nu-și mai dorește să continue la CFR.
Așadar, FCSB a intrat repede pe fir și l-ar putea readuce pe goalkeeper-ul de 33 de ani, care a apărat poarta echipei și în sezonul 2014-2015, când a câștigat și un titlul de campion în tricoul roș-albaștrilor.
Evoluțiile lui Andrei Vlad din ultima vreme i-a determinat pe oficialii vicecampioanei să caute un portar. Tânărul goalkeeper a oscilat extem de mult în prestațiile sale, dar greșelile au fost tot mai dese, ultima venind chiar în derby-ul cu CFR.
Romanian Liga I
Oficial | Deian Sorescu la Rakow Czestochowa. Ce sumă primește Dinamo
IERI LA 11:20
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
IERI LA 21:28