Campioana României a început vijelios partida din Gruia și a trecut de 4 ori pe lângă deschiderea scorului. Cea mai mare ocazie din startul meciului i-a aparținut lui Debeljuh, care n-a reușit să împingă mingea în plasă dintr-o poziție ideală.
Ocaziile s-au răzbunat în minutul 27, când Deaconu a punctat pentru Gaz Metan, după o pasă minunată oferită de Ze Manuel.
CFR a încercat din răsputeri să egaleze până la pauză, dar eforturile lui Djokovic, Luis Aurelio și Itu au fost în zadar. Buzbuchi, portarul medieșenilor, a făcut minuni și a apărat scorul fragil până la intrarea la vestiare.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

CFR Cluj, învinsă de Gaz Metan pe teren propriu pentru a doua oară în istorie

Asaltul trupei lui Dan Petrescu a continuat și după pauză, în prim-plan cu același Debeljuh, care a tras peste poartă. CFR a fost lovită de ghinion în minutul 60, când șutul lui Cardoso a fost deviat în poartă de Burcă, iar Gaz Metan și-a dublat avantajul.
Costache a reușit să trimită mingea în plasa lui Buzbuchi după 8 minute, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Ardelenii au solicitat și 2 penalty-uri, însă arbitrul George Găman a fost de altă părere. Deciziile i-au exasperat pe cei de la CFR Cluj, în frunte cu Dan Petrescu care a privit partida din tribune, fiind suspendat.
Ciobotariu a redus din avantaj în prelungirile partidei, mult prea târziu ca formația clujeană să mai spere măcar la un punct.
S-a încheiat 2-1 pentru Gaz Metan, care a bifat abia a 2-a victorie din istorie pe terenul CFR-ului. Prima venea tocmai în 2011 (2-0), când pe banca medieșenilor se afla același Jorge Costa.
A fost primul eșec din noul sezon din Liga 1 pentru CFR Cluj, care acum se pregătește pentru duelul din deplasare, cu AS Roma (joi, ora 19:55).
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11