Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Finala Champions League, cu fani în tribune! Câți spectatori vor vedea marele meci de la Istanbul

Nicu Savin

Publicat 18/02/2021 la 15:59 GMT+2

Lipsa fanilor de pe stadioane continuă să fie o mare problemă pentru fotbal, iar forurile conducătoare caută soluții pentru revenirea acestora. Un prim pas spre întoarcerea la normalitate ar putea fi marea finală Champions League, programată pe 29 mai la Istanbul.

Atatürk Olympic Stadium, Turquía

Credit imagine: UEFA

Stadionul Ataturk din Istanbul va găzdui finala Champions League din acest an. Capitala Turciei trebuia să fie gazda celui mai așteptat meci din fotbalul european în 2020, dar pandemia a dat planurile peste cap și UEFA a organizat un Final 8 la Lisabona.
Fanii turci ar putea primi o veste mare, deoarece aceștia vor putea vedea pe viu marea finală. Daily Mail informează că discuțiile dintre UEFA și autoritățile de la Istanbul în acest sens sunt într-un stadiu avansat, urmând a mai fi stabilit numărul de suporteri care se vor bucura de partida care va decide campioana Europei.

Finala Champions League s-ar putea juca cu 37.500 de fani în tribune

Conform sursei citate, Arena Ataturk (75.415 locuri) ar urma să fie ocupată într-un procent cuprins între 30 și 50%, în funcție de evoluția pandemiei de Covid-19 în țara de pe Bosfor. Acest lucru înseamnă că la finala Champions League vor putea asista între 22.500 și 37.500 de fani.
Totuși, doar fanii turci vor putea cumpăra bilete la meci, fiind prea complicat ca suporterii echipelor care vor disputa finala să facă deplasarea în Turcia. Chiar și așa, acesta ar fi un pas uriaș pentru revenirea la normalitate și dacă va fi pus în practică ar putea fi un semn că din sezonul viitor lucrurile se vor schimba în bine.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo