Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marcelo ar putea rata returul dintre Chelsea și Real Madrid, dintr-un motiv total neobișnuit

Nicu Savin

Actualizat 28/04/2021 la 17:10 GMT+3

Marcelo nu va putea face deplasarea la Londra pentru returul cu Chelsea, din semifinaleel Champions League. Brazilianul este obligat să rămână în Spania, deoarece a fost ales, prin tragere la sorți, pentru a lucra în cadrul alegerilor locale din capitala iberică.

Marcelo, fundașul lui Real Madrid

Credit imagine: SID

Marcelo început ca titular la Real Madrid în manșa tur a dublei cu Chelsea, din semifinalele Champions League, încheiată la egalitate, 1-1. Deși nu este accidentat sau suspendat, brazilianul are șanse mari să rateze returul de pe Stamford Bridge dintr-un motiv extrem de rar.
Conform El Mundo, Marcelo a fost selectat să fie membru la o secție de votare în cadrul alegerilor locale din Madrid, care sunt programate marți, 4 mai, cu numai o zi înaintea meciului decisiv dintre Real și Chelsea. Marcelo este cetățean spaniol din 2011, astfel că va fi obligat să respecte legea, dacă nu va primi o dispensă.

Marcelo ar putea rata returul cu Chelsea pentru a lucra la o secție de votare din Madrid

Marcelo trebuie să se prezinte la secția de votare la ora 8:00 dimineața, iar votul se va încheia la ora 20:00, dar apoi vor mai trece câteva ore până când se vor număra voturile și toate protocoalele vor fi finalizate.
Astfel, Marcelo nu va putea călători cu echipa la Londra. Clubul de pe Bernabeu a făcut deja demersuri pentru ca brazilianul să fie scutit de prezența în secția de votare, dar primele răspunsuri din partea Consiliului Electoral au fost negative.
Motivul a fost că jucătorul ar putea călători în Anglia miercuri, în ziua meciului, însă acest lucru este dificil de realizat din cauza restricțiilor Covid-19. Așadar, Real Madrid se află într-o situație ingrată, mai ales că lipsa lui Marcelo i-ar putea crea mari neplăceri lui Zidane, Mendy fiind și el accidentat și nu se știe dacă va putea fi recuperat pentru returul cu Chelsea.
Totuși, cei de la Real Madrid speră să primească un răspuns pozitiv la cea de-a 2-a cerere pe care au depus-o deja la adresa autorităților competente. Sursa citată scrie că în urmă cu aproape doi ani, Levante a reușit să-l elibereze pe portarul Aitor Fernandez de la secția de votare, selectat pentru alegerile din noiembrie 2019. Acesta fusese convocat ca președinte supleant, iar Consiliul Electoral a acceptat al doilea apel al clubului și l-a eliberat. În aceeași zi a alegerilor, Fernandez a jucat pe San Mames, împotriva lui Athletic Bilbao.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo