Euforic la finalul meciului, Neymar a sărit în spatele lui Choupo-Moting, marcatorul golului calificării. "Am reușit!", a exclamat starul brazilian. Apoi, camerunezul a concluzionat că a fost "un meci nebun", în care PSG a demonstrat că are calitate individuală:
"Este genul de sărbătoare pe care o așteptam. A fost un meci nebun, am arătat un moral foarte bun. Am avut câteva ocazii, în special Neymar. Din păcate n-a marcat, dar m-am gândit că n-avem cum să pierdem. Aceasta a fost istoria partidei.
Toată lumea știe calitatea noastră individuală. Am câștigat deja 4 trofee în acest sezon și ni-l dorim și pe acesta (n.r. - UEFA Champions League). Am făcut un pas uriaș în această seară.", a declarat eroul lui PSG, Choupo-Moting.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo a explodat în vestiar, la pauza partidei cu Atalanta: "Nu vă e rușine?". Discursul uluitor
23/10/2021 LA 08:29

Neymar a stabilit un record în sezonul actual din UEFA Champions League

S-a încheiat 2-1, rezultat în urma căruia PSG se califică în semifinalele UEFA Champions League pentru prima oară în ultimii 25 de ani. În sezonul 1994/1995, PSG era eliminată de Milan, cu scorul general de 0-3. Italienii reușeau să se impună la Paris (scor 1-0) în manșa tur, apoi câștigau cu 2-0 pe San Siro.
În ciuda ratărilor din prima repriză, Neymar a bifat un record impresionant. Starul brazilian a reușit 16 driblinguri în fața Atalantei - record într-un singur meci din UEFA Champions League, în acest sezon.
Din momentul în care șeicii au venit la conducere, PSG ajunseseră cel mult până în sferturile competiției europene. Mai mult, în ultimele 3 sezoane, francezii nu reușiseră să treacă nici măcar de optimi.
În semifinale, PSG va întâlni învingătoarea dintre RB Leipzig și Atletico Madrid.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta
21/10/2021 LA 08:53
Liga Campionilor UEFA
"Nagelsmann e foarte bolnav, dar are în continuare un creier grozav!". Dezvăluirea secundului
21/10/2021 LA 06:09