Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Neymar, exuberant după ce PSG a învins-o clar pe Barcelona! Ce a postat brazilianul pe Twitter

Nicu Savin

Actualizat 17/02/2021 la 09:03 GMT+2

Neymar este accidentat și nu a fost pe teren în Barcelona-PSG, dar echipa franceză s-a descurcat de minune să fără starul său, câștigând cu 4-1. În schimb, Neymar a fost foarte activ pe rețelele de socializare, unde a a avut mai multe postări în care și-a elogiat colegii.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar laughs during a training session at the Luz stadium in Lisbon on August 22, 2020 on the eve of the UEFA Champions League final football match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich. (Photo by David Ram

Credit imagine: Getty Images

Fără Neymar și Di Maria, PSG a făcut un meci mare pe Camp Nou, tranșând practic calificarea în sferturile Champions League. A fost 4-1 pentru parizieni și e greu de crezut că Barcelona mai poate produce o minune la retur.
Deși nu a fost pe teren, Neymar a trăit cu sufletul la gură partida de a aseară și și-a manifestat sentimentele prin intermediul rețelelor de socializare. Prima postare a a lui Neymar a venit imediat după ce Messi a deschis scorul din penalty, brazilianul insinuând că decizia arbitrului nu a fost cea corectă.
"Acest penalty este o glumă!", a scris Neymar pe Twitter, dar postarea a fost ștearsă foarte repede.

Barcelona-PSG 1-4 | Neymar, exuberant pe rețelele de socializare după victoria parizienilor

După ce Barcelona a deschis scorul, Mbappe și-a început recitalul, iar PSG a obținut o victorie uriașă. Atacantul francez a reușit un hattrick, iar după a 3-a reușită Neymar a fost extrem de entuziasmat:
"Mbappe joacă foarte bine ... hat-trick-ul"fratelui" meu mai mic!", a scris Neymar.
Imediat după finalul întâlnirii, brazilianul și-a arătat aprecierea pentru întreaga echipă, scoțând în evidență jocul perfect făcut de Leandro Paredes: "Ce joc de echipă, toată lumea este foarte bună. PAREDES, un monstru!"
Deocamdată nu se știe dacă Neymar va putea fi pe teren la returul de peste 3 săptămâni de pe Parc de Princes, dar PSG a demonstrat că este o forță și fără el. Barcelona va avea o misiune imposibilă, fiind nevoită să marcheze cel puțin 4 goluri pentru a spera la calificare, dar jocul prestat de catalani aseară nu le dau prea mari speranțe fanilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo