Fără Neymar și Di Maria, PSG a făcut un meci mare pe Camp Nou, tranșând practic calificarea în sferturile Champions League. A fost 4-1 pentru parizieni și e greu de crezut că Barcelona mai poate produce o minune la retur.

Deși nu a fost pe teren, Neymar a trăit cu sufletul la gură partida de a aseară și și-a manifestat sentimentele prin intermediul rețelelor de socializare. Prima postare a a lui Neymar a venit imediat după ce Messi a deschis scorul din penalty, brazilianul insinuând că decizia arbitrului nu a fost cea corectă.

Ligue 1
Mbappe, şanse mari să semneze prelungirea cu PSG. Ce se ascunde în spatele convingerii lui
26/02/2021 LA 11:32

"Acest penalty este o glumă!", a scris Neymar pe Twitter, dar postarea a fost ștearsă foarte repede.

Barcelona-PSG 1-4 | Neymar, exuberant pe rețelele de socializare după victoria parizienilor

După ce Barcelona a deschis scorul, Mbappe și-a început recitalul, iar PSG a obținut o victorie uriașă. Atacantul francez a reușit un hattrick, iar după a 3-a reușită Neymar a fost extrem de entuziasmat:

"Mbappe joacă foarte bine ... hat-trick-ul"fratelui" meu mai mic!", a scris Neymar.

Imediat după finalul întâlnirii, brazilianul și-a arătat aprecierea pentru întreaga echipă, scoțând în evidență jocul perfect făcut de Leandro Paredes: "Ce joc de echipă, toată lumea este foarte bună. PAREDES, un monstru!"

Deocamdată nu se știe dacă Neymar va putea fi pe teren la returul de peste 3 săptămâni de pe Parc de Princes, dar PSG a demonstrat că este o forță și fără el. Barcelona va avea o misiune imposibilă, fiind nevoită să marcheze cel puțin 4 goluri pentru a spera la calificare, dar jocul prestat de catalani aseară nu le dau prea mari speranțe fanilor.

Ligue 1
Viitorul lui Mbappe va fi decis în curând! Declarațiile elocvente ale lui Leonardo
25/02/2021 LA 12:05
Champions League
Neymar riscă o suspendare de 2 meciuri în Champions League, din cauza unei postări pe Twitter
17/02/2021 LA 13:32