Super Liga a generat un scandal uriaș în lumea fotbalului. Demersurile celor 12 cluburi fondatoare au picat, după ce jucătorii, fanii și autoritățile au făcut front comun și s-au opus înființării competiției.
Mai mult de jumătate dintre echipele implicate și-au anunțat retragerea, iar Super Liga a fost suspendată. Totuși, există și 4 echipe care nu au ieșit oficial din board-ul competiției: Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan. Cele 4 cluburi nu mai fac parte, la ora actuală, din European Clubs Association (ECA), iar UEFA le-a transmis un mesaj clar.

Ceferin, anunț răsunător: "Real, Barcelona, Juventus și Milan trebuie să se decidă!"

Liga Campionilor UEFA
Dominația formațiilor britanice continuă în Champions League și în 2021/2022
21/12/2021 LA 10:21
UEFA a luptat cu toate "armele" împotriva Super Ligii, iar astăzi a organizat o ședință în care s-au discutat măsurile care ar putea fi luate împotriva echipelor implicate în competiția respectivă.
În cele din urmă, Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a făcut un anunț oficial în această seară:
"Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan vor fi nevoite să se decidă dacă sunt cluburi din Super Ligă sau cluburi europene (n.r. - din European Clubs Association). Dacă vor spune că sunt participante ale Super Ligii, atunci nu vor mai juca în Champions League. Dacă sunt pregătite să facă asta, atunci să joace în competiția lor.", a spus Ceferin, pentru AP.
Liga Campionilor UEFA
Dortmund a confirmat interesul unui club uriaș pentru Haaland. Pleacă din iarnă pentru a câștiga UCL
19/12/2021 LA 12:23
Liga Campionilor UEFA
Messi e extrem de încrezător, după ce PSG a căzut cu Real Madrid, în optimile Champions League
15/12/2021 LA 11:26