Super Liga a generat un scandal uriaș în lumea fotbalului. Demersurile celor 12 cluburi fondatoare au picat, după ce jucătorii, fanii și autoritățile au făcut front comun și s-au opus înființării competiției.
Mai mult de jumătate dintre echipele implicate și-au anunțat retragerea, iar Super Liga a fost suspendată. Totuși, există și 4 echipe care nu au ieșit oficial din board-ul competiției: Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan. Cele 4 cluburi nu mai fac parte, la ora actuală, din European Clubs Association (ECA), iar UEFA le-a transmis un mesaj clar.

Ceferin, anunț răsunător: "Real, Barcelona, Juventus și Milan trebuie să se decidă!"

Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
16/09/2021 LA 14:30
UEFA a luptat cu toate "armele" împotriva Super Ligii, iar astăzi a organizat o ședință în care s-au discutat măsurile care ar putea fi luate împotriva echipelor implicate în competiția respectivă.
În cele din urmă, Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a făcut un anunț oficial în această seară:
"Real Madrid, Barcelona, Juventus și AC Milan vor fi nevoite să se decidă dacă sunt cluburi din Super Ligă sau cluburi europene (n.r. - din European Clubs Association). Dacă vor spune că sunt participante ale Super Ligii, atunci nu vor mai juca în Champions League. Dacă sunt pregătite să facă asta, atunci să joace în competiția lor.", a spus Ceferin, pentru AP.
Liga Campionilor UEFA
Koeman, distrus: "Jucătorii știu că există un cadavru sportiv pe bancă"
15/09/2021 LA 08:58
Liga Campionilor UEFA
Busquets, întrebat dacă Barcelona poate câștiga Champions League, fără Messi. Răspunsul dat
13/09/2021 LA 14:21