Conform AS, comitetul executiv al UEFA a decis să nu elimine din acest sezon de UEFA Champions League nicio formație dintre cele 12 care au încercat să formeze noua Super Ligă Europeană. De altfel, echipele nu vor primi nicio sancțiune sportivă nici pentru sezonul viitor.
Super Liga Europeană a stârnit reacții puternice din partea fanilor, jurnaliștilor și foștilor mari jucători. De altfel, întreg proiectul a durat practic doar două zile, fiind anulat la scurt timp din cauza reacțiilor negative puternice.
Real Madrid nu s-a retras oficial nici până acum din Super Ligă iar președintele clubului, Florentino Perez, a insistat că proiectul nu este mort și că ar putea fi prezentat din nou într-un format diferit.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Iranului i-a cerut demisia din FIFA lui Jurgen Klinsmann după declarațiile acestuia
ACUM 15 MINUTE

Ce a spus UEFA

”Comitetul Executiv al UEFA a fost informat privind așa-numita Super Ligă, inclusiv privind opțiunile disponbile pentru UEFA și ce acțiuni sunt luate în considerare”, se arată în comunicatul UEFA.
Așdar UEFA nu a anunțat deocamdată nicio decizie în acest sens, însă jurnaliștii spanioli susțin că nici nu va fi cazul în viitor.
Asociația Europeană a Cluburilor a informat și ea pe Twitter: ”Vrem să trecem peste evenimentele din această săptămână și să încurajăm și inspirăm comunitatea globală a fotbalului. Cluburile pot avea succes pe teren și în afara lui doar dacă vom colabora”.
Cupa Mondială FIFA
Modul unic în care nemții boicotează Mondialul, dar nu și fotbalul! Cifrele vorbesc de la sine
ACUM 37 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Confuzie totală la Belgia – Maroc! Portarul africanilor "a dispărut" după intonarea imnului
ACUM 38 MINUTE