Conform AS, comitetul executiv al UEFA a decis să nu elimine din acest sezon de UEFA Champions League nicio formație dintre cele 12 care au încercat să formeze noua Super Ligă Europeană. De altfel, echipele nu vor primi nicio sancțiune sportivă nici pentru sezonul viitor.
Super Liga Europeană a stârnit reacții puternice din partea fanilor, jurnaliștilor și foștilor mari jucători. De altfel, întreg proiectul a durat practic doar două zile, fiind anulat la scurt timp din cauza reacțiilor negative puternice.
Real Madrid nu s-a retras oficial nici până acum din Super Ligă iar președintele clubului, Florentino Perez, a insistat că proiectul nu este mort și că ar putea fi prezentat din nou într-un format diferit.
Liga Campionilor UEFA
Ce ar însemna pentru Barcelona ratarea calificării în optimile Champions League
ACUM 15 MINUTE

Ce a spus UEFA

”Comitetul Executiv al UEFA a fost informat privind așa-numita Super Ligă, inclusiv privind opțiunile disponbile pentru UEFA și ce acțiuni sunt luate în considerare”, se arată în comunicatul UEFA.
Așdar UEFA nu a anunțat deocamdată nicio decizie în acest sens, însă jurnaliștii spanioli susțin că nici nu va fi cazul în viitor.
Asociația Europeană a Cluburilor a informat și ea pe Twitter: ”Vrem să trecem peste evenimentele din această săptămână și să încurajăm și inspirăm comunitatea globală a fotbalului. Cluburile pot avea succes pe teren și în afara lui doar dacă vom colabora”.
Liga Campionilor UEFA
Champiosn League | Barcelona, obligată să câștige la Munchen! Situație incredibilă în Grupa G
ACUM O ORĂ
Liga
Haaland, prioritate "0" pentru catalani: "Aș vinde Sagrada Familia și Portul din Barcelona"
ACUM 2 ORE