Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo, distrus de Fabio Capello: "E de neiertat ce a făcut cu Porto"

Cristian Mihală

Actualizat 10/03/2021 la 07:40 GMT+2

Adus la Juventus să câștige Champions League, Ronaldo a dezamăgit complet în dubla cu Porto. Aseară, la Torino, portughezul a greșit la golul de 2-2 al lusitanilor, iar Fabio Capello nu l-a iertat. S-a terminat 3-2 după prelungiri pentru italieni, insuficient pentru calificare.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

În momentul în care a semnat cu Juve, acum trei ani, Ronaldo a venit cu un singur gând: să câștige Champions League, după ce își trecuse în palmares 5 "urecheate" cu United și Real. "Bătrâna Doamnă" nu a trecut de sferturi în cea mai importantă competiție, fiind eliminată de Ajax, Lyon și, acum, Porto.
După confruntarea de aseară, contra lusitanilor, Capello l-a găsit pe CR7 principalul responsabil pentru eliminare. "Nu a mai driblat pe nimeni de trei ani", spunea reputatul tehnician sezonul trecut, despre starul torinezilor. Acum, acestuia i s-a reproșat lipsa de implicare în multe momente ale jocului, dar mai ales faptul că s-a întors cu spatele și a sărit la lovitura liberă din care Sergio Oliveira a făcut 2-2.
"E de neiertat ce a făcut. Pe vremea mea, în zid stăteau doar jucătorii care nu se temeau de minge. Parcă s-a speriat de minge și a sărit. S-a mai și întors cu spatele. E impardonabil", a spus Capello pentru Sky Sports.

Juventus, "trădată" de Ronaldo contra lui Porto

Nu doar Capello a criticat decizia lui Ronaldo de la faza din prelungiri. Rio Ferdinand, fundașul central legendar al lui Manchester United, a vorbit și el despre această fază, cum a făcut-o și fostul mijlocaș al lui Tottenham, Jamie O'Hara.
"Toți cei din zid greșesc. Sunt trei băieți care se întorc cu spatele și sar. E un catalog de erori ce s-a întâmplat la golul doi al lui Porto", a spus Ferdinand, completat de O'Hara: "Mingea trece printre picioarele lui Ronaldo și îl lasă pe Szczesny fără vreo șansă. Nu vrei să vezi așa ceva de la cel mai bun jucător al tău. Nu în astfel de momente. Portarul depinde de zid, iar Ronaldo nu și-a făcut datoria".
"Trădați de Ronaldo", e titlul dat de Coriere dello Sport, care, pe lângă eroarea de la gol, critică prestația per ansamblu a starului portughez. Și Gazzetta dello Sport a fost dezamăgită de prestația lui CR7, acordându-i nota 4,5.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo