În momentul în care a semnat cu Juve, acum trei ani, Ronaldo a venit cu un singur gând: să câștige Champions League, după ce își trecuse în palmares 5 "urecheate" cu United și Real. "Bătrâna Doamnă" nu a trecut de sferturi în cea mai importantă competiție, fiind eliminată de Ajax, Lyon și, acum, Porto.
După confruntarea de aseară, contra lusitanilor, Capello l-a găsit pe CR7 principalul responsabil pentru eliminare. "Nu a mai driblat pe nimeni de trei ani", spunea reputatul tehnician sezonul trecut, despre starul torinezilor. Acum, acestuia i s-a reproșat lipsa de implicare în multe momente ale jocului, dar mai ales faptul că s-a întors cu spatele și a sărit la lovitura liberă din care Sergio Oliveira a făcut 2-2.
"E de neiertat ce a făcut. Pe vremea mea, în zid stăteau doar jucătorii care nu se temeau de minge. Parcă s-a speriat de minge și a sărit. S-a mai și întors cu spatele. E impardonabil", a spus Capello pentru Sky Sports.
Premier League
United a făcut în această vară cel mai neinspirat transfer din istoria sa! Di Maria, detronat
ACUM 7 ORE

Juventus, "trădată" de Ronaldo contra lui Porto

Nu doar Capello a criticat decizia lui Ronaldo de la faza din prelungiri. Rio Ferdinand, fundașul central legendar al lui Manchester United, a vorbit și el despre această fază, cum a făcut-o și fostul mijlocaș al lui Tottenham, Jamie O'Hara.
"Toți cei din zid greșesc. Sunt trei băieți care se întorc cu spatele și sar. E un catalog de erori ce s-a întâmplat la golul doi al lui Porto", a spus Ferdinand, completat de O'Hara: "Mingea trece printre picioarele lui Ronaldo și îl lasă pe Szczesny fără vreo șansă. Nu vrei să vezi așa ceva de la cel mai bun jucător al tău. Nu în astfel de momente. Portarul depinde de zid, iar Ronaldo nu și-a făcut datoria".
"Trădați de Ronaldo", e titlul dat de Coriere dello Sport, care, pe lângă eroarea de la gol, critică prestația per ansamblu a starului portughez. Și Gazzetta dello Sport a fost dezamăgită de prestația lui CR7, acordându-i nota 4,5.
Premier League
Șefii lui Manchester United s-au decis! Cine va sta pe banca echipei la meciul cu Tottenham
ACUM O ZI
Premier League
Englezii dezvăluie tensiuni mari în vestiarul lui United! Ronaldo, "la cuțite" cu un star din echipă
IERI LA 12:33