Getty Images

UEFA Champions League, doar la TV. Barca - Napoli, fără spectatori? 6 meciuri cu probleme

UEFA Champions League, doar la TV. Barca - Napoli, fără spectatori? 6 meciuri cu probleme

09/03/2020 la 14:19Actualizare 09/03/2020 la 14:30

Partidele retur din UEFA Champions League sunt afectate serios de coronavirus.

Marți va urma o decizie și în ceea ce privește duelul dintre Barcelona și Napoli, iar duelul dintre Juventus și Lyon este cu semn de întrebare în condițiile în care în Italia se dispută despre suspendarea campionatului!

De asemenea, meciul dintre Valencia și Atalanta se va desfășura fără spectatori! Practic, singurele partide care nu sunt în pericol în acest moment sunt Liverpool - Atletico Madrid, Manchester City - Real Madrid și Bayern Munchen - Chelsea. Însă ultimul dintre ele este și el în pericol, cu atât mai mult cu cât mai e mai bine de o săptămână până la ora disputării partidei iar situația se poate agrava.

În ceea ce privește partida Barcelona - Napoli, în orașul din Catalunya a fost deja amânat maratonul care trebuia să aibă loc pe 15 martie, fiind mutat pe 25 octombrie.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.