Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Unde a fost surprins Bale, după ce i-a spus lui Zidane că nu vrea să facă deplasarea la Manchester

Cosmin Cioboata

Publicat 07/08/2020 la 20:57 GMT+3

Gareth Bale riscă să-l înfurie pe Zinedine Zidane după ultimul videoclip apărut astăzi în presa spaniolă. Starul galez a fost surprins pe terenul de golf, în Madrid, la scurt timp după ce i-a spus managerului de la Real Madrid că nu vrea să facă deplasarea la Manchester pentru duelul cu City, din optimile UEFA Champions League.

Gareth Bale, atacantul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid va avea o misiune complicată în această seară (ora 22:00), pe terenul vicecampioanei din Premier League. Învinși în tur (scor 1-2), pe Santiago Bernabeu, "galacticii" vor încerca să întoarcă rezultatul și să se califice în sferturile prestigioasei competiții.
La conferința de presă premergătoare meciului de pe Etihad, Zidane a dezvăluit o parte din conversația pe care a avut-o cu Bale. Potrivit tehnicianului, atacantul galez n-a vrut să facă deplasarea pentru duelul cu City, alegând să rămână în Madrid.
"Am avut o discuție personală cu el (n.r. - Gareth Bale). Mi-a spus că preferă să nu joace. Momentan este jucătorul lui Real Madrid, nu știu ce se va întâmpla în viitor. Îl respect la fel ca pe ceilalți jucători.", a spus Zidane, la conferința de presă.
La scurt timp după declarația lui Zidane, Gareth Bale a fost surprins jucând golf de către jurnaliștii spanioli de la El Chiringuito TV. Ibericii consideră că alegerea galezului va fi pedepsită de Zizou și, în același timp, îi va irita pe fani.

Bale, doar 20 de apariții pentru Real Madrid în sezonul 2019/2020

Nu este pentru prima oară când Bale se află în prim-plan din cauza pasiunii sale pentru golf. După calificarea Țării Galilor la Campionatul European, atacantul de 31 de ani a fost surprins bucurându-se cu un banner pe care scria "Wales. Golf. Madrid. In that order" (trad. - Țara Galilor. Golf. Madrid. În această ordine.), reprezentând ordinea priorităților sale.
Relația dintre Bale și Zidane s-a răcit considerabil în ultima perioadă, iar cifrele atacantului vorbesc de la sine. În sezonul recent încheiat, galezul a bifat numai 20 de apariții în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri. Bale a jucat în numai două partide de la reluarea fotbalului, contra lui Eibar și Mallorca.
Bale mai are contract cu Real Madrid până în anul 2022.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo