Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid-Chelsea la București | Simeone, ferm la conferința de presă: "Mâine vom juca acasă"

Nicu Savin

Actualizat 22/02/2021 la 19:10 GMT+2

Diego Simeone a susținut conferința de presă oficială de dinaintea partidei Atletico Madrid-Chelsea din optimile Champions League, care se va disputa mâine seară pe Arena Națională din București. Deși echipa sa traversează o perioadă nefastă, antrenorul argentinian a declarat că jucătorii săi sunt gata să obțină un rezultat mare.

Diego Pablo Simeone

Credit imagine: From Official Website

Atletico Madrid a venit la București cu moralul scăzut, după ce a luat un singur punct din cele 2 meciuri jucate cu Levante la interval de 3 zile în La Liga. Cu toate astea, Diego Simeone este încrezător că fotbaliștii săi au depășit acest moment și se vor ridica la nivelul așteptorilor, chiar dacă a admis că adversarul este unul extrem de dificil:
"Avem de-a face cu un adversar important, cu jucători extraordinari. Este o confruntare foarte strânsă între două echipe foarte bune. Ne concentrăm pe jocul de mâine și la nimic altceva.Echipa nu a avut o primă repriză bună împotriva lui Levante, dar a reacționat foarte bine în partea a 2-a. Rezultatul nu ne-a avantajat, dar rămân cu partea pozitivă a jocului din weekend.", a declarat Simeone, citat de Marca.com.
Întrebat dacă Atletico are de suferit pentru că nu joacă acasă, Simeone a spus că el și jucătorii săi nu se gândesc la acest lucru, deoarece este o chestiune care nu a depins de ei: "În lumea în care trăim, trebuie să ne bucurăm la maxim că putem face ceea ce ne place, adică să jucăm fotbal. Nu trebuie să ne gândim la lucrurile pe care nu le putem controla."
Luis Suárez und Atlético Madrid zogen gegen UD Levante den Kürzeren

Atletico Madrid-Chelsea la București | Simeone: "Mâine vom juca acasă"

Luis Suarez este golgheterul lui Atletico Madrid în acest sezon și echipa își pune mari speranțe în el și la meciul de mâine seară. Cu toate astea, randamentul uruguayanului a fost extrem de scăzut în meciurile din Champions League în ultimii ani, mai ales când a jucat în deplasare. Jurnaliștii i-au amintit de acest lucru lui Simeone, dar acesta a fost foarte ferm, menționând că în meciul de mâine echipa sa este gazdă.
"Să lăsăm această întrebare pentru returul de la Londra. Mâine vom juca acasă și avem încredere că Luis poate înscrie.", a punctat Simeone.
În final, Simeone i-a lăudat pe cei de la Chelsea, despre care a spus că au progresat și mai mult de când Thomas Tuchel a preluat echipa: "Chelsea a ajuns la un club foarte puternic financiar care se întărește întotdeauna foarte bine. Anul acesta a făcut-o cu fotbaliști tineri și foarte buni. De la sosirea lui Tuchel, cifrele lor s-au îmbunătățit mult. Doar privind nivelul celor trei portari pe care îi au, poți observa potențialul echipei. Atacanții lor ar putea juca pentru orice echipă din Europa. Întregul lot vorbește de la sine."
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo