Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Atletico Madrid - Chelesea la București | Echipa lui Simeone vine în România cu moralul la pământ

Nicu Savin

Publicat 20/02/2021 la 19:27 GMT+2

Atletico Madrid a suferit cea de-a 2-a înfrângere a sezonului în La Liga. Echipa lui Simeone a pierdut cu 2-0 pe teren propriu contra lui Levante și lupta pentru titlu în Spania redevine una strânsă.

Diego Simeone

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu 3 zile s-a disputat restanța din etapa a 2-a din La Liga dintre Levante și Atletico Madrid. Echipa lui Simeone a luat un singur punct din acea confruntare, dar astăzi, când a avut loc meciul retur, madrilenii nu au mai reușit nici atât.
Pe fondul unei dominări totale a gazdelor, Levante a reușit să deschidă scorul în minutul 30, prin reușita lui Jose Morales. Atletico a dominat copios și restul întâlnirii, dar jucătorii lui Simeone nu au găsit drumul spre gol. Bara, intervențiile lui Jose Cardenas sau execuțiile ratate ale madrilenilor au făcut ca scorul să rămână 0-1 până spre final.
La ultima fază a meciului, Oblak s-a dus și el în careul oaspeților în speranța obținerii măcar a unui punct, dar pe contraatac, Jorge de Frutos a făcut 2-0, marcând în poarta goală din apropierea mijlocului terenului.

Atletico Madrid-Chelsea la București | Madrilenii vin cu moralul la pământ în România

Rezultatul a fost unul mincinos, dar acest lucru nu contează în fotbal. Atletico a pierdut așadar al 2-lea meci din acest sezon în La Liga după cel cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. "Saltelarii" păreau că s-au desprins decisiv în lupta pentru titlu, dar aceste 2 rezultate negative cu Levante au relansat serios bătălia, diferența față de Real fiind acum de numai 6 puncte, iar Barcelona s-ar putea apropia la aceeași distanță.
Aceasta a fost prima înfrângere a lui Atletico Madrid pe Wanda Metropolitano în La Liga din decembrie 2019 încoace. Ultima echipă care s-a impus în fieful echipei lui Simeone fusese Barcelona.
Așadar, Atletico Madrid va veni cu moralul serios afectat la București, unde se va duela cu Chelsea, în manșa tur a optimilor de finală din Champions League. Nici englezii nu stau mai bine din acest puncte de vedere, echipa lui Tuchel reușind, tot astăzi, doar un egal pe terenul lui Southampton, lucru care l-a nemulțumit foarte tare pe antrenorul german.
În etapa viitoare din La Liga, Atletico va avea o deplasare foarte grea, la Villarreal, formație care a pierdut un singur meci pe teren propriu în această stagiune.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo