Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Câștigă milioane de euro, dar are aceeași mașină de 6 ani! Ce conduce N'Golo Kante, MVP-ul finalei UEFA Champions League

Irina Aldea

Actualizat 30/05/2021 la 08:45 GMT+3

Chelsea a cucerit sâmbătă al doilea său trofeu UEFA Champions League după ce a învins-o în finală pe Manchester City cu scorul de 1-0 (1-0), pe Estadio do Dragao din Porto. N'Golo Kante a fost desemnat jucătorul finalei.

N'Golo Kante

Credit imagine: Twitter

Finala UEFA Champions League a fost câștigată, sâmbătă seara, la limită, de Chelsea Londra, cu scorul de 1-0. Londonezii s-au impus pentru a doua oară în Champions League, datorită golului marcat de Kai Havertz, în minutul 43. Chelesea Londra câștigă pentru a doua oară trofeul suprem al celei mai importante competiții europene intercluburi, prima dată impunându-se în 2012.
Mijlocaşul francez N'Golo Kante a fost desemnat jucătorul finalei UEFA Champions League. Kante a avut o influenţă remarcabilă la mijlocul terenului și a dominat copios duelurile cu adversarii săi, blocând toate inițiativele "Cetățenilor" lui Pep Guardiola. Premiul de omul meciului în finala cu Manchester City este al treilea consecutiv pentru Kante în UEFA Champions League, după ce a mai primit acest premiu și în meciurile tur-retur din semifinale.

Fabulos! Ce mașină conduce N'Golo Kante, MVP-ul finalei UEFA Champions League

N'Golo Kante a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în UEFA Champions League, însă modestia de care dă dovadă fotbalistul francez de origine maliană este de-a dreptul remarcabilă. Deși câștigă săptămânal 325.000 de euro, Kante conduce aceeași mașină încă din 2015 și nici nu are de gând să o schimbe prea curând.
În ciuda sumelor uriașe de bani pe care le încasează la Chelsea, Kante conduce în continuare Mini Cooper-ul pe care l-a cumpărat în 2015, când încă juca la Leicester City. De altfel, această mașină este prima a lui în Anglia: "Nu am fost niciodată acel tip de persoană căreia să-i placă mașinile mari, scumpe. Când era mai tânăr am avut ambiția de a deține o mașină. Acum conduc un Mini. Este mașina pe care am cumpărat-o când jucam la Leicester, prima mea mașină în Anglia. O persoană mi-a povestit despre acest brand, am făcut un test drive, mi-a plăcut și am cumpărat-o. O conduc cu plăcere", a spus Kante într-un interviu pentru BBC.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo