Finala UEFA Champions League a fost câștigată, sâmbătă seara, la limită, de Chelsea Londra, cu scorul de 1-0. Londonezii s-au impus pentru a doua oară în Champions League, datorită golului marcat de Kai Havertz, în minutul 43. Chelesea Londra câștigă pentru a doua oară trofeul suprem al celei mai importante competiții europene intercluburi, prima dată impunându-se în 2012.
Mijlocaşul francez N'Golo Kante a fost desemnat jucătorul finalei UEFA Champions League. Kante a avut o influenţă remarcabilă la mijlocul terenului și a dominat copios duelurile cu adversarii săi, blocând toate inițiativele "Cetățenilor" lui Pep Guardiola. Premiul de omul meciului în finala cu Manchester City este al treilea consecutiv pentru Kante în UEFA Champions League, după ce a mai primit acest premiu și în meciurile tur-retur din semifinale.

Fabulos! Ce mașină conduce N'Golo Kante, MVP-ul finalei UEFA Champions League

Fotbal
Messi, ca și câștigător al Balonului de Aur! Cu cine luptă argentianul pentru prestigiosul trofeu
12/07/2021 LA 14:14
N'Golo Kante a fost desemnat cel mai bun fotbalist al sezonului în UEFA Champions League, însă modestia de care dă dovadă fotbalistul francez de origine maliană este de-a dreptul remarcabilă. Deși câștigă săptămânal 325.000 de euro, Kante conduce aceeași mașină încă din 2015 și nici nu are de gând să o schimbe prea curând.
În ciuda sumelor uriașe de bani pe care le încasează la Chelsea, Kante conduce în continuare Mini Cooper-ul pe care l-a cumpărat în 2015, când încă juca la Leicester City. De altfel, această mașină este prima a lui în Anglia: "Nu am fost niciodată acel tip de persoană căreia să-i placă mașinile mari, scumpe. Când era mai tânăr am avut ambiția de a deține o mașină. Acum conduc un Mini. Este mașina pe care am cumpărat-o când jucam la Leicester, prima mea mașină în Anglia. O persoană mi-a povestit despre acest brand, am făcut un test drive, mi-a plăcut și am cumpărat-o. O conduc cu plăcere", a spus Kante într-un interviu pentru BBC.
Fotbal
Euro 2020 a dat peste cap lupta pentru Balonul de Aur! Cine a devenit marele favorit la trofeu
05/07/2021 LA 09:10
Euro 2020
Reacția dură a lui Wijnaldum după acuzațiile de rasism de la Euro 2020! "UEFA trebuie să facă asta"
24/06/2021 LA 15:41