Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Au ratat victoria în prelungiri! CFR Cluj, egalată de Young Boys după ce a condus aproape 90 de minute

Bianca Dumitru

Publicat 03/08/2021 la 23:01 GMT+3

CFR Cluj a remizat cu scorul de 1-1 cu cei de la Young Boys, în primul meci din turul 3 preliminar al Champions League.

CFR Cluj (România)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj a ratat în ultimele secunde victoria în fața celor de la Young Boys Berna, în manșa tur a dublei contând pentru a treia rundă preliminară din Champions League. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 după o reușită a elvețienilor în prelungiri.
Golul clujenilor a fost marcat foarte devreme în meci, încă din minutul 4, când Manea a trimis în poartă o minge primită după o deviere cu capul a lui Omrani.
În minutul 11, CFR Cluj a mai avut o ocazie importantă, prin Alibec, care ar fi putut dubla avantajul gazdelor după un șut puternic din afara careului. Mingea a fost, însă, deviată de un adversar. După 10 minute, Alibec s-a accidentat, iar Șumudică a făcut prima schimbare a meciului, trimițându-l pe teren pe Păun.
Următoarele ocazii importante de gol le-au aparținut oaspeților. În minutul 34, Elia a primit mingea în careu după o deviere greșită a lui Camora și a șutat, dar Manea a fost atent și a blocat mingea din alunecare. Cu câteva secunde înainte de pauză, cei de la Young Boys au trecut din nou pe lângă gol, dar Arlauskis a intervenit și a respins balonul din fața unui adversar.
În repriza secundă, în minutul 50, Fassnacht a primit mingea după o respingere greșită a lui Cestor, însă mingea șutată de jucătorul elvețienilor a trecut pe lângă poartă.
Elia a mai avut și el două șanse importante de gol, în minutele 73 și 76, când a șutat din afara careului. Arlauskis a fost atent în ambele momente, reușind să prindă mingea fără probleme. Până la urmă, portarul CFR-ului a fost învins în prelungirile reprizei secunde, când mingea lui Sierro a scuturat plasa, elvețienii restabilind astfel egalitatea după o lovitură liberă.
Returul dintre Young Boys Berna și CFR Cluj este programat pe 10 august, de la ora 21:30. În cazul unei victorii în dublă manșă cu Young Boys, echipa lui Marius Șumudică o va întâlni pe câștigătoarea dintre Slavia Praga și Ferencvaros în dubla decisivă pentru calificarea în grupele UEFA Champions League.
În schimb, dacă CFR va fi eliminată din Champions League de către Young Boys, clujenii vor juca pentru un loc în grupele Europa League contra învinsei dintre Steaua Roșie Belgrad și Sheriff Tiraspol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo