Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Octavian Șovre, apărat de un jurnalist celebru, după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Nicu Savin

Actualizat 07/04/2021 la 10:02 GMT+3

Octavian Șovre a fost criticat de cea mai mare parte a lumii fotbalului pentru gestul său din partida de la Manchester, dar un celebru jurnalist a sărit în apărare sa, spunând că a văzut lucruri mult mai grave din partea arbitrilor.

Octavian Șovre

Credit imagine: Eurosport

Octavian Șovre a oferit faza serii trecute în Champions League. Asistentul român i-a cerut un autograf lui Erling Haaland la finalul partidei dintre Manchetser City și Borussia Dormunf, chiar pe tunelul care duce la vestiare, iar imaginile au făcut înconjurul presei internaționale.
Majoritatea oamenilor de fotbal au taxat gestul arbitrului român, dar sunt și oameni care îl apără. Cunoscutul jurnalust italian,Tancredi Palmeri, i-a luat apărarea lui Șovre, într-o dicuție purtată în mediul online cu Rob Harris, corescpondentul Associated Press.
"Am văzut etapă de etapă arbitri în zona mixtă a meciurilor din Serie A plecând cu tricouri primite cadou de la jucători. Nu-mi plac aceste lucruri, dar pot spune că acest obicei al arbitrilor este mult mai obişnuit decât ne-am gândi noi.", i-a răspuns Palmeri lui Harris, după ce acesta scrisese că un arbitru nu trebuie să facă astfel de lucruri, iar UEFA nu vrea să vadă aceste gesturi din partea oficialilor.

Pep Guardiola, uimit de gestul lui Șovre

Meciul de pe Etihad a fost unul foarte greu pentru brigada românească. Ovidiu Hațegan a fost criticat aspru de tabăra germană. În schimb, Pep Guardiola a declarat că arbitrajul a fost foarte bun. În scimb, managerul lui City a spus că nu a mai văzut niciodată ca un arbitru să-i ceară autograf unui jucător, dar a menționat că nu i se pare nimic în neregulă.
"Mi-au spus, dar eu nu am văzut faza. Poate este fan al lui Haaland. Dacă este fanul lui, iar Haaland era aici, de ce nu? Arbitrii au fost excepționali. Nu a fost o problemă cu jocul. A fost penalty, iar după ce au verificat cu VAR au realizat că nu era. În ceea ce privește acțiunea lui Bellingham, piciorul era mai sus decât trebuia. Arbitrii și tușierii au avut dreptate. Poate autograful a fost pentru fiul sau fiica lui, nu știu. Nu am mai văzut așa ceva până acun, dar s-a întâmplat. Au făcut o treabă bună, așa că nu s-a întâmplat nimic", a spus Guardiola la finalul meciului, potrivit de The Independent.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo