Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star al Borussiei Dortmund, atac dur la adresa lui Ovidiu Hațegan: "Are nevoie de un control!"

Irina Aldea

Actualizat 07/04/2021 la 07:47 GMT+3

Ovidiu Hațegan a avut o misiune etrem de dificilă aseară, când a arbitrat de la centru duelul de foc din sferturile de finală ale UEFA Champions League, Manchester City – Borussia Dortmund, meci câștigat de "cetățeni" cu 2-1.

Borussia Dortmund, Ovidiu Hațegan

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a câștigat aseară cu 2-1 în fața Borussiei Dortmund, dar arbitrul român Ovidiu Hațegan a ieșit în evidență într-un mod negativ după ce a luat mai multe decizii controversate împotriva galben-negrilor. Hațegan a fost criticat dur în presa din toată lumea, iar Cristi Balaj a vorbit și el despre erorile comise de central la meciul disputat pe Etihad.
Mai exact, este vorba despre multiple erori. În minutul 29, Haţegan a dictat lovitura de la 11 metri după un presupus fault al lui Emre Can asupra lui Rodri. Atunci, centralul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului german. După consultarea VAR, care nu a relevat niciun contact, Haţegan a revenit şi a acordat minge de arbitru. Can a rămas totuși cu cartonaşul galben primit, dar arbitrul nu l-a avertizat şi pe Rodri, pentru simulare.

Ovidiu Hațegan, criticat dur de un star al Borussiei Dortmund pentru arbitrajul din meciul cu Manchester City

Mai apoi, în minutul 37, Bellingham (Dortmund) a ciupit un balon preluat greşit de portarul Ederson în afara careului mare şi a rămas cu poarta goală în față. Haţegan a considerat că jucătorul Borussiei Dortmund a intrat cu talpa şi i-a acordat cartonaşul galben. Reluările nu arată un fault în atac, iar faza nu a fost verificată cu VAR.
Absent din lotul Borussiei Dortmund din cauza unei accidentări, starul englez venit chiar de la Manchester City în Bundesliga, Jadon Sancho, a avut o reacție vehementă la adresa arbitrului Ovidiu Hațegan, pe care l-a atacat în termeni duri: "Acest arbitru ar trebui să meargă la un control!", a fost postarea lui Jadon Sancho, care a primit mii de like-uri și aprobări în comentarii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo