Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Championship, liga a doua engleză, va reveni pe 20 iunie

Sebastian Ujica

Publicat 01/06/2020 la 09:26 GMT+3

Liga Engleză de Fotbal a decis reluarea sezonului și în al 2-lea eșalon fotbalistic din Anglia, urmând să se joace toate etapele rămase de disputat și play-off-ul.

Leeds United era liderul din Championship în momentul în care sezonul a fost suspendat

Credit imagine: Getty Images

Liga Engleză de Fotbal (EFL) a anunțat oficial că Championship va relua sezonul începând cu data de 20 iunie, dacă acest lucru va fi aprobat de autoritățile guvernamentale.
EFL plănuiește ca toate partidele rămase de disputat să aibă loc, iar finala play-off-ului pentru Premier League să aibă loc în jurul datei de 30 iulie.

Championship revine

EFL dorește ca sezonul să se încheie în aceeași perioadă ca Premier League pentru a evita orice problemă legată de retrogradare și promovare. De asemenea, s-a aprobat schimbarea regulamentului cu privire la numărul de schimbări posibile, fiind mărit la 5, și a numărului de jucători prezenți pe foaia de joc la o partidă, de la 18 la 20.
Cluburile din Championship vor începe și ele antrenamentele normale, cu contact. Mai sunt de disputat 108 partide din Championship din sezonul 2019/2020, în afara partidelor din play-off-ul pentru Premier League.
Leeds United și West Bromwich Albion se află în acest moment pe locurile care asigură promovarea directă în Premier League, în timp ce Charlton, Luton și Barnsley se află pe poziții retrogradabile.
EFL a anunțat sâmbătă 10 cazuri de coronavirus în Championship, inclusiv Jayden Stockley de la Preston, un jucător care nu a fost dezvăluit de la Fulham, un membru al staff-ului lui Cardiff și o persoană din cadrul clubului Middlesbrough. Au fost efectuate 1.058 de teste la cluburile din liga a doua engleză.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo