George Pușcaș trece printr-o perioadă nefastă în Championship. Reading este pe loc retrogradabil după o nouă înfrângere, a 5-a în ultimele 6 etape. Ultimul eșec a avut loc în deplasarea de sâmbătă de la Bristol cu 1-0.
Titular, Pușcaș a avut o ocazie uriașă de a egala în repriza a doua. Diedhiou a deschis scorul pentru Bristol în minutul 12, însă Reading nu și-a revenit și n-a avut nicio oportunitate în prima parte. După pauza, Pușcaș putea egala însă a ratat cu poarta goală! Antrenorul portughez, Jose Gomez, l-a înlocuit la câteva minute distanță cu Boye, fiind huiduit de fanii propriei echipe.
”Când un atacant, mai ales unul tânăr, trece printr-o perioadă în care nu marchează, încep să arate vulnerabilitate. Poate că asta e problema lui Pușcaș. Trebuie să marcheze pentru a avea încredere, dar dacă nu ar juca nu ar putea căpăta încredere și nu ar putea marca așa că va continua să joace” spunea Jose Gomez după partidă când a fost întrebat de situația lui Pușcaș.
Championship
"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș
06/01/2022 LA 10:41

Fără gol din august

George Pușcaș este pe primul loc într-un clasament al mediei șuturilor din careu dintre atacanții din Championship, cu 2.5 pe meci, însă românul trece printr-o perioadă extrem de nefastă în ceea ce privește golurile. El a reușit o dublă în primul meci în care a fost titular la Reading, în luna august contra celor de la Cardiff.
De atunci au urmat 8 partide fără gol marcat pentru Pușcaș, iar în ultimele 2 meciuri a fost înlocuit imediat după pauză. La națională lucrurile au mers mai bine pentru Pușcaș: el a reușit o pasă de gol în partida cu Spania și a marcat golul victoriei cu Malta.
Championship
O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading
12/12/2021 LA 13:08
Championship
George Pușcaș va fi coleg la Reading cu un atacant pe care Liverpool a plătit 41 de milioane de €
15/11/2021 LA 20:30