Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Perioadă dificilă pentru Pușcaș la Reading. Fără gol din august, a ratat cu poarta goală în ultimul

Sebastian Ujica

Actualizat 07/10/2019 la 19:13 GMT+3

George Pușcaș n-a marcat în ultimele 8 partide pentru Reading iar echipa se află pe 22 din 24 de locuri în Championship.

Eurosport

Credit imagine: Eurosport

George Pușcaș trece printr-o perioadă nefastă în Championship. Reading este pe loc retrogradabil după o nouă înfrângere, a 5-a în ultimele 6 etape. Ultimul eșec a avut loc în deplasarea de sâmbătă de la Bristol cu 1-0.
Titular, Pușcaș a avut o ocazie uriașă de a egala în repriza a doua. Diedhiou a deschis scorul pentru Bristol în minutul 12, însă Reading nu și-a revenit și n-a avut nicio oportunitate în prima parte. După pauza, Pușcaș putea egala însă a ratat cu poarta goală! Antrenorul portughez, Jose Gomez, l-a înlocuit la câteva minute distanță cu Boye, fiind huiduit de fanii propriei echipe.
”Când un atacant, mai ales unul tânăr, trece printr-o perioadă în care nu marchează, încep să arate vulnerabilitate. Poate că asta e problema lui Pușcaș. Trebuie să marcheze pentru a avea încredere, dar dacă nu ar juca nu ar putea căpăta încredere și nu ar putea marca așa că va continua să joace” spunea Jose Gomez după partidă când a fost întrebat de situația lui Pușcaș.

Fără gol din august

George Pușcaș este pe primul loc într-un clasament al mediei șuturilor din careu dintre atacanții din Championship, cu 2.5 pe meci, însă românul trece printr-o perioadă extrem de nefastă în ceea ce privește golurile. El a reușit o dublă în primul meci în care a fost titular la Reading, în luna august contra celor de la Cardiff.
De atunci au urmat 8 partide fără gol marcat pentru Pușcaș, iar în ultimele 2 meciuri a fost înlocuit imediat după pauză. La națională lucrurile au mers mai bine pentru Pușcaș: el a reușit o pasă de gol în partida cu Spania și a marcat golul victoriei cu Malta.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo