Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

George Pușcaș a marcat după 341 de zile! Atacantul naționalei a încheiat seceta la nivel de club

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/02/2024 la 20:15 GMT+2

Atacantul echipei naționale a României, George Pușcaș, a marcat primul gol la nivel de club din acest sezon. Ultima dată când vârful român a marcat în afara meciurilor echipei naționale a fost în urmă cu nu mai puțin de 341 de zile.

George Pușcaș, Profimedia

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Daniel Kerekes
George Pușcaș a reușit să marcheze primul său gol la nivel de club din acest sezon. Atacantul român a făcut 2-0 pentru Bari în meciul de pe teren propriu, jucat împotriva celor de la Lecco. Acesta a înscris din pasa colegului său, Mattia Maita.
Astfel, la al patrulea meci după transferul la Bari din această iarnă, George Pușcaș a stopat seceta golurilor marcate la echipa de club. Aceasta a fost prima reușită a vârfului de 27 de ani din actuala stagiune, la al 13-lea meci disputat.
Pușcaș se apropia de un an de secetă la nivel de club, chiar dacă marcase pentru echipa națională a României în meciul din Israel. Ultimul gol al lui Pușcaș înainte de cel marcat astăzi l-a semnat pe 6 martie 2023, într-un 4-0 cu Cosenza, jucând pentru Genoa.
Citește și:

Pușcaș, restart la Bari

George Pușcaș nu a reușit să-și păstreze locul la Genoa, după această lungă perioadă de ineficacitate, fiind împrumutat la începutul acestui an la Bari, echipă pentru care a mai evoluat de-a lungul carierei.
De la mijlocul clasamentului în Serie A, Pușcaș a ajuns la mijlocul clasamentului în al doilea eșalon al fotbalului italian. Cu victoria obținută astăzi, scor 3-1, Bari se apropie la 3 puncte de locul 8, ultimul care asigură un loc în play-off-ul pentru promovare.
George Pușcaș este împrumutat până la finalul sezonului la Bari, iar evoluțiile bune din Serie B ar putea să-i asigure locul în lotul lui Edi Iordănescu pentru Campionatul European din Germania.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo