Mike Ashley vrea să o salveze pe Derby County. Echipa al cărei manager este Wayne Rooney este într-o criză financiară profundă și este îm insolvență. Din cauza acestei decizii finaciare, Derby a fost penaluzată la începutul sezonului cu 12 puncte și este ultima în liga a doua. Deși din punct de vedere sportiv, Derby County ar trebui să fie în afara zonei retrogradării, Wayne Rooney este într-o situație complicată, cu doar 2 puncte în clasamentul oficial.
Mai mulți investitori au încercat să cumpere pe Derby County în ultimele 2 luni, dar niciunul nu a venit cu un plan viabil de gestionare a datoriilor clubului.
Mike Ashley este interesat de cumpărarea lui Derby County și pentru faptul că stadionul Pride Park este la doar 50 de kilometri de sediul central al firmei sale, retailerul Sports Direct.
Premier League
Newcastle nu a renunțat la ideea demiterii lui Bruce! Ultimul nume apărut pe lista înlocuitorilor
19/10/2021 LA 12:15

Derby County, echipă cu tradiție în fotbalul englez

Derby County a fost o forță a Angliei acum 50 de ani. Cele două titluri de campioană a Angliei au venit în 1972 și 1975, cu legendarul Brian Clough pe banca tehnică. În 1973, Derby a jucat semifinala Cupei Campionilor pierdută cu Juventus, echipă unde străluceau Altafini sau Causio.
Derby County a câștigat o Cupă a Angliei în 1946, după o finală câștigată în prelungiri cu 4-1 în fața lui Charlton.
În ultimii ani, Derby County i-a avut ca manageri pe Frank Lampard și Wayne Rooney.
Premier League
Lineker: "Maradona și Messi au jucat un alt sport! Nu există nicio comparație posibilă cu Cristiano"
06/10/2021 LA 06:12
Fotbal
Derby County a intrat în faliment! Rooney nu depune armele și i-a impreisionat pe fani cu reacția sa
22/09/2021 LA 15:07