Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"O mare dezamăgire!" Dezvăluirea unui jurnalist englez: ce planuri are Reading cu George Pușcaș

Bianca Dumitru

Actualizat 06/01/2022 la 12:45 GMT+2

George Pușcaș trece printr-una dintre cele mai slabe perioade ale carierei sale, nemaireușind să înscrie de 275 de zile pentru Reading. Potrivit unui jurnalist din Anglia, românul ar putea fi împrumutat în această iarnă, clubul dorindu-și să scape de el din cauza salariului mare pe care îl încasează.

George Pușcaș (Reading)

Credit imagine: Getty Images

George Pușcaș nu parcurge cel mai bun sezon al carierei, nemaireușind să înscrie pentru Reading de 275 de zile. Prestațiile românului i-au enervat pe suporterii echipei, dar și pe oficialii clubului, care se confruntă și cu probleme financiare importante.
Cum atacantul de 25 de ani este unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai lui Reading, șefii echipei din Championship ar vrea să scape de Pușcaș în această iarnă. Jurnalistul Jonathan Low, specialistul publicației Berkshire Live pe tot ce ține de Reading, a dezvăluit că românul ar putea fi împrumutat în următoarele săptămâni, după ce a ratat șansa de a se impune ca titular al echipei, deși a avut ocazia de a evolua mai mult după accidentarea unui coechipier.
"George Pușcaș traversează un sezon foarte dificil la Reading. A evoluat în mai multe meciuri, dar niciodată nu a impresionat. Nu a marcat deloc în acest sezon și nu a fost nici măcar pe aproape. Sistemul de joc nu-l ajută, dar după doi ani și jumătate la Reading ar trebui să fie un jucător important.
Accidentarea lui Lucas Joao i-a oferit lui Pușcaș șansa de a juca mai mult, însă fiecare meci a reprezentat o mare dezamăgire. O plecare l-ar ajuta acum, dar el mai are doi ani și jumătate de contract și încasează unul dintre cele mai mari salarii.
Reading are mari probleme din punct de vedere financiar și trebuie să taie din costuri. Ar fi ideal ca Pușcaș să plece acum, dar rămâne de văzut ce echipă ar fi dispusă să-i achite salariul. Varianta unui împrumut pare foarte plauzibilă", a declarat jurnalistul Jonathan Low, potrivit Digi Sport.
Citește și:

George Pușcaș, dorit în Serie A

Internaționalul român și-ar putea relansa cariera la un nivel mai ridicat decât cel din Champioship. George Pușcaș ar fi dorit de Cagliari, ocupanta penultimei poziții în Serie A. Sarzii încearcă să se întărească în această iarnă pentru a avea șanse reale de a rămâne pe prima scenă a fotbalului italian, iar Pușcaș ar putea fi o variantă, mai ales că prețul său nu este unul mare.
Atacantul este cotat la 2,5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, dar Reading l-ar putea ceda și pentru o sumă mai mică. Dacă va ajunge la echipa lui Mazzari, Pușcaș va fi coleg cu Răzvan Marin, unul dintre cei mai buni oameni ai grupării din Sardinia în această stagiune.
Lipsa de eficacitate a lui George Pușcaș în ultimele luni i-a făcut pe fanii lui Reading să-și piardă răbdarea cu atacantul de 25 de ani. Mai mult, unii dintre suporteri îl ironizează zilnic pe român prin intermediul unei pagini de Twitter, Days Since George Pușcaș Scored for Reading, unde contorizează numărul de zile trecute de la ultimul gol al atacantului.
George Pușcaș a ajuns la Reading în 2019, dar după un prim sezon foarte bun nivelul său a scăzut constant. Forma slabă a românului i-a determinat pe șefii clubului să apeleze în plin sezon la Andy Caroll, un atacant care nu mai jucase din stagiunea trecută și care a acceptat un contract pe numai două luni.
Fotbalul italian l-ar putea ajuta pe Pușcaș să revină la forma care l-a consacrat. El a crescut în climatul din Peninsulă, unde a evoluat pentru Inter, Bari, Benevento, Novara sau Palermo înainte de a merge în Anglia.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo