Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă ironie la adresa lui George Pușcaș! Ce bornă impresionantă a atins la Reading

Bianca Dumitru

Actualizat 12/12/2021 la 15:13 GMT+2

George Pușcaș a fost ironizat încă o dată de suporterii lui Reading pe rețelele de socializare după ce a ajuns la 250 de zile de la ultimul gol înscris în Championship.

George Pușcaș (Reading)

Credit imagine: Getty Images

George Pușcaș i-a supărat pe suporterii lui Reading. Românul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 3 milioane de euro, nu a mai înscris niciun gol pentru englezi de la începutul lunii aprilie, iar fanii l-au ironizat, creând o pagină de Twitter unde contorizează zilele care au trecut de la ultima reușită a lui Pușcaș.
Sâmbătă, George Pușcaș a fost pe teren 15 minute în înfrângerea suferită de Reading pe terenul celor de la West Bromwich, cu scorul de 1-0. Românul nu a reușit să-și ajute echipa, iar suporterii l-au luat încă o dată peste picior pentru faptul că a atins o bornă impresionantă.
Conform paginii Days Since George Pușcaș Scored for Reading, astăzi se împlinesc 250 de zile de la ultimul gol al atacantului de 25 de ani. Pentru această contraperformanță, românul a fost felicitat ironic.
Citește și:
Ultimul gol înscris de George Pușcaș datează din 5 aprilie, când Reading s-a impus cu scorul de 3-1 în fața celor de la Derby County.
În acest moment, echipa românului este pe locul 21 în clasamentul din Championship, cu 21 de puncte acumulate în 22 de etape.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo