UPDATE | Wuhan Three Towns a câștigat cu 2-1 meciul cu FC Guangzhou și a revenit pe prima poziție. După ce la pauză a fost 1-1, golul oaspeților fiind marcat de Stanciu, Pengfei Xie a semnat reușita de 3 puncte, în minutul 48.
Știrea inițială
Nicolae Stanciu s-a adaptat perfect în China, la Wuhan Three Towns. Deși nu a jucat niciun meci în a doua parta a stagiunii trecute, mijlocașul român are un debut de vis de sezon, ajungând la 4 goluri marcate și 4 pase decisive pentru echipa sa.
Chinese Super League
Echipa lui Nicolae Stanciu, a șaptea victorie consecutivă în China
06/08/2022 LA 14:18
Ultima reușită a venit astăzi, în duelul din deplasare cu FC Guangzhou. Gazdele au deschis scorul din penalty în minutul 21, dar Stanciu a egalat la numai două minute distanță, executând perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

Nicolae Stanciu strălucește în China

Stanciu este de departe cel mai bun jucător al celor de la Wuhan Three Towns în acest start de sezon. Formația românului este nou promovată, dar în primele 6 etape a înregistrat 5 victorii și un egal. Dacă nu va pierde în duelul de azi cu FC Guangzhou (momentan este 1-1 la pauză), echipa lui Stanciu va rămâne pe prima poziție.
Wuhan Three Towns este a doua echipă exotică din cariera lui Nicolae Stanciu. Românul a evoluat în adoua jumătate a sezonului 2018-2019 la Al Ahli (Arabia Saudită), unde a fost împrumutat de Slavia Praga.
Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga și Slavia Praga sunt echipele la care a jucat internaționalul român până acum.
Chinese Super League
Stanciu, de neoprit în China: gol și assist în derby-ul orașului Wuhan! Echipa românului e lider
08/07/2022 LA 13:04
Chinese Super League
Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
26/06/2022 LA 09:15