Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nicolae Stanciu face show în China! Românul a marcat superb, din lovitură liberă, pentru Wuhan Three Towns

Nicu Savin

Actualizat 30/06/2022 la 14:50 GMT+3

Nicolae Stanciu continuă să impresioneze la Wuhan Three Lions, în campionatul Chinei. Mijlocașul român a marcat astăzi al 4-lea gol al sezonului, printr-o execuție superbă din lovitură liberă, în duelul pe care formația sa l-a câștigat în deplasare cu FC Guangzhou, scor 2-1.

Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns)

Credit imagine: Twitter

UPDATE | Wuhan Three Towns a câștigat cu 2-1 meciul cu FC Guangzhou și a revenit pe prima poziție. După ce la pauză a fost 1-1, golul oaspeților fiind marcat de Stanciu, Pengfei Xie a semnat reușita de 3 puncte, în minutul 48.
Știrea inițială
Nicolae Stanciu s-a adaptat perfect în China, la Wuhan Three Towns. Deși nu a jucat niciun meci în a doua parta a stagiunii trecute, mijlocașul român are un debut de vis de sezon, ajungând la 4 goluri marcate și 4 pase decisive pentru echipa sa.
Ultima reușită a venit astăzi, în duelul din deplasare cu FC Guangzhou. Gazdele au deschis scorul din penalty în minutul 21, dar Stanciu a egalat la numai două minute distanță, executând perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

Nicolae Stanciu strălucește în China

Stanciu este de departe cel mai bun jucător al celor de la Wuhan Three Towns în acest start de sezon. Formația românului este nou promovată, dar în primele 6 etape a înregistrat 5 victorii și un egal. Dacă nu va pierde în duelul de azi cu FC Guangzhou (momentan este 1-1 la pauză), echipa lui Stanciu va rămâne pe prima poziție.
Wuhan Three Towns este a doua echipă exotică din cariera lui Nicolae Stanciu. Românul a evoluat în adoua jumătate a sezonului 2018-2019 la Al Ahli (Arabia Saudită), unde a fost împrumutat de Slavia Praga.
Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga și Slavia Praga sunt echipele la care a jucat internaționalul român până acum.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo