Nicolae Stanciu a marcat astăzi primele sale goluri de când se află în China. În minutul 11 al confruntării dintre Wuhan Three Towns și Guangzhou FC, mijlocașul român a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.
Wuhan Three Towns a defilat și în partida de astăzi, câștigând cu 6-0 duelul cu Guangzhou FC. Același Nicolae Stanciu a mai înscris și în minutul 76 al partidei, ducând scorul la 5-0.
Chinese Super League
Nicolae Stanciu face show în China! Românul a marcat superb, din lovitură liberă, pentru Wuhan
30/06/2022 LA 10:32
Citește și:

Nicolae Stanciu, lăudat și după prima etapă din China

Stanciu se află la a doua partidă în tricoul celor de la Wuhan Three Towns, el fiind integralist și în prima etapă din campionat, atunci când echipa sa a câștigat duelul din deplasare cu Hebei, scor 4-0.
Chiar dacă nu și-a trecut în cont vreun gol sau vreo pasă decisivă în prima etapă, prestația fotbalistului român a fost apreciată de chinezi, fiind lăudat pe site-ul clubului Wuhan Three Towns:
"Stanciu, super-regele echipei în noul sezon, a avut o prestație foarte solidă pe tot parcursul meciului. Creierul echipei, Stanciu a avut un impact crucial asupra colegilor", au descris cei de la site-ul echipei prestația românului, potrivit Digisport.
Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna februarie a acestui an de la Slavia Praga. În schimbul mijlocașului român, cehii au primit suma de 4 milioane de euro.
Campionatul din China se află abia la a doua etapă a sezonului, asta după ce debutul a fost amânat de creșterea numărului de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă din China. După primele două etape, Wuhan Three Towns se află pe primul loc în China, cu 6 puncte și cu 10-0 golaveraj.
Chinese Super League
Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
26/06/2022 LA 09:15
Chinese Super League
Se reia fotbalul în China! Cum se va desfășura noul sezon și ce urmează pentru Nicolae Stanciu
02/06/2022 LA 08:25