Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

VIDEO | Nicolae Stanciu, dublă în China! A marcat primele sale goluri pentru Wuhan Three Towns

Alex Masgras

Actualizat 07/06/2022 la 12:24 GMT+3

Nicolae Stanciu a marcat primele sale goluri pentru Wuhan Three Towns, în meciul contra celor de la Guangzhou FC. Mijlocașul român a marcat în minutele 11 și 76 ale partidei pe care echipa sa a câștigat cu 6-0.

Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns)

Credit imagine: Twitter

Nicolae Stanciu a marcat astăzi primele sale goluri de când se află în China. În minutul 11 al confruntării dintre Wuhan Three Towns și Guangzhou FC, mijlocașul român a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.
Wuhan Three Towns a defilat și în partida de astăzi, câștigând cu 6-0 duelul cu Guangzhou FC. Același Nicolae Stanciu a mai înscris și în minutul 76 al partidei, ducând scorul la 5-0.
Citește și:

Nicolae Stanciu, lăudat și după prima etapă din China

Stanciu se află la a doua partidă în tricoul celor de la Wuhan Three Towns, el fiind integralist și în prima etapă din campionat, atunci când echipa sa a câștigat duelul din deplasare cu Hebei, scor 4-0.
Chiar dacă nu și-a trecut în cont vreun gol sau vreo pasă decisivă în prima etapă, prestația fotbalistului român a fost apreciată de chinezi, fiind lăudat pe site-ul clubului Wuhan Three Towns:
"Stanciu, super-regele echipei în noul sezon, a avut o prestație foarte solidă pe tot parcursul meciului. Creierul echipei, Stanciu a avut un impact crucial asupra colegilor", au descris cei de la site-ul echipei prestația românului, potrivit Digisport.
Nicolae Stanciu a ajuns la Wuhan Three Towns în luna februarie a acestui an de la Slavia Praga. În schimbul mijlocașului român, cehii au primit suma de 4 milioane de euro.
Campionatul din China se află abia la a doua etapă a sezonului, asta după ce debutul a fost amânat de creșterea numărului de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă din China. După primele două etape, Wuhan Three Towns se află pe primul loc în China, cu 6 puncte și cu 10-0 golaveraj.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo