Scopul mijlocașului este de a se menține în formă înainte de revenirea pe gazon. Fostul jucător al lui Inter s-a înțeles cu Brentford pentru un contract pe următoarele 6 luni, cu opțiune de prelungire pe încă unul, dar contractul va fi semnat în funcție de ceea ce decid controalele medicale.
Christian Eriksen a traversat perioada dificilă de după atacul de cord suferită la EURO 2020. Danezul a început antrenamentele individuale în urmă cu câteva săptămâni, dar se credea că revenirea sa pe teren va avea loc abia în vară.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 3 ORE

Eriksen s-a întors "acasă"

Mijlocașul danez și-a exprimat recent dorința de a participa alături de Danemarca la Campionatul Mondial din acest an, din Qatar. El a fost nevoit să o părăsească pe Inter, ținând cont că nu avea dreptul de a juca în Serie A deoarece i-a fost implementat un stent la inimă.
Anterior, el se antrenase cu clubul danez Odense, iar Antonio Conte menționase faptul că el are întotdeauna ușa deschisă la Tottenham.
"Sunt foarte fericit să fiu aici. Cunosc oamenii, e ca și cum aș reveni acasă pentru că am jucat aici foarte mult timp. Am parte de toate facilitățile, mă pot antrena la un nivel foarte bun alături de academia lui Ajax.
Aceasta este fundația perfectă pentru mine în acest moment. Vreau să fiu din nou la cel mai bun nivel cât mai curând posibil, astfel încât, atunci când voi semna cu o nouă echipă, să mă pot adapta cât mai bine acolo cât mai rapid posibil.", a spus olandezul, potrivit Standard.co.uk.
Eriksen este un jucător apreciat la Ajax, evoluând de 161 de ori pentru "lăncieri" între 2008 și 2012, marcând 32 de goluri, reușind 65 de assist-uri și câștigând 3 titluri.
"Dacă un fost jucător și, mai mult decât atât, un produs al academiei noastre bate la ușa clubului într-o situație dificilă pentru el, fără îndoială că este binevenit înapoi", a precizat antrenorul echipei secunde a lui Ajax.
"Este grozav că se poate antrena cu noi. Christian este un fotbalist care reprezintă un exemplu pentru mulți dintre copiii noștri, o sursă de inspirație pentru tineret pentru a progresa", a adăugat, pentru aceeași sursă antrenorul echipei secunde a lui Ajax.
CITEȘTE ȘI:
Eriksen va reveni în Premier League după o pauză de fix 2 ani, el plecând în ianuarie 2020 de la Tottenham la Inter.

Campionatul Mondial din Qatar, obiectivul lui Christian Eriksen

La începutul acestui an, Christian Eriksen a oferit un interviu pentru publicația daneză DR, în care a vorbit despre planurile sale în fotbal. Pentru mijlocașul danez, Campionatul Mondial din Qatar de la finalul acestui an este un obiectiv, visul său fiind să joace din nou pentru echipa națională.
"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să mai joc. Asta a fost în mintea mea tot timpul. Este un obiectiv, un vis. Dacă voi fi selecționat, este altceva. Dar este visul meu să mă întorc. Și sunt sigur că mă pot întoarce, pentru că nu mă simt diferit. Fizic, am revenit în formă maximă. Acesta a fost obiectivul meu și mai e ceva timp până la Cupa Mondială. Așa că până atunci voi juca fotbal și voi demonstra că am revenit la același nivel.
Visul meu este să mă alătur echipei naționale și să joc din nou pe Parken. Să demonstrez că acel stop cardiac a fost o întâmplare. Vreau să demonstrez că am trecut mai departe și că pot juca din nou la echipa națională. Din nou, depinde de antrenor să îmi evalueze nivelul. Dar inima mea nu este un obstacol", a spus Eriksen la începutul acestei luni.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 11 ORE