Christian Eriksen a traversat perioada dificilă de după atacul de cord suferită la EURO 2020 și este decis să-și încheie cariera profesionistă. Danezul a început antrenamentele individuale în urmă cu câteva săptămâni, dar se credea că revenirea sa pe teren va avea loc abia în vară.
Totuși, Eriksen este gata de a juca din nou și sunt șanse mari să-l cedem din nou în acțiune în viitorul apropiat. Conform The Athletic, danezul a ajuns la un acord cu Bretford, cu care va semna un contract pe 6 luni, până la finalul acestui sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă un an. Singurul impediment în calea realizării mutării este vizita medicală pe care o va face jucătorul, dar sunt șanse mari să nu fie probleme din acest punct de vedere, pentru că Eriksen a consultat în prealabil alți medici avizați, care i-au dat acordul să-și continue cariera.
Premier League
Pep Guardiola, ferm după egalul lui Manchester City cu West Ham! "Pot să vă asigur de ceva"
ACUM 14 ORE
Celebra publicație anunțase în zilele trecute că micuțul club londonez este interesat de serviciile lui Eriksen și se pare că s-a ajuns la un acord. Astfel, Eriksen va reveni în Premier League după o pauză de fix 2 ani, el plecând în ianuarie 2020 de la Tottenham la Inter.
Citește și:

Campionatul Mondial din Qatar, obiectivul lui Christian Eriksen

La începutul acestui an, Christian Eriksen a oferit un interviu pentru publicația daneză DR, în care a vorbit despre planurile sale în fotbal. Pentru mijlocașul danez, Campionatul Mondial din Qatar de la finalul acestui an este un obiectiv, visul său fiind să joace din nou pentru echipa națională.
"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să mai joc. Asta a fost în mintea mea tot timpul. Este un obiectiv, un vis. Dacă voi fi selecționat, este altceva. Dar este visul meu să mă întorc. Și sunt sigur că mă pot întoarce, pentru că nu mă simt diferit. Fizic, am revenit în formă maximă. Acesta a fost obiectivul meu și mai e ceva timp până la Cupa Mondială. Așa că până atunci voi juca fotbal și voi demonstra că am revenit la același nivel.
Visul meu este să mă alătur echipei naționale și să joc din nou pe Parken. Să demonstrez că acel stop cardiac a fost o întâmplare. Vreau să demonstrez că am trecut mai departe și că pot juca din nou la echipa națională. Din nou, depinde de antrenor să îmi evalueze nivelul. Dar inima mea nu este un obstacol", a spus Eriksen la începutul acestei luni.
Premier League
Haaland a declanșat nebunia pe piața sponsorizărilor! Suma amețitoare cu care e ademenit norvegianul
ACUM 21 ORE
Premier League
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Liverpool! AC Milan, viitoarea destinație
ACUM O ZI