Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Eriksen negociază cu un club din Premier League! Ce echipă l-a ofertat pe mijlocașul danez

Alex Masgras

Publicat 17/01/2022 la 14:01 GMT+2

Christian Eriksen este pregătit să își facă revenirea pe teren, iar Brentford este primul club care i-a oferit danezului un contract valabil pe 6 luni.

Christian Eriksen

Credit imagine: Getty Images

Christian Eriksen se ține de cuvânt și continuă pregătirea sa pentru revenirea pe terenul de fotbal. După ce ieri presa din Anglia a scris despre faptul că mai multe cluburi din Premier League sunt interesate de Eriksen, astăzi a apărut și primul club care i-a oferit un contract mijlocașului danez. Potrivit The Athletic, Brentford i-a propus lui Eriksen o înțelegere până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă un an.
Christian Eriksen a devenit în luna decembrie jucător liber de contract, după ce s-a despărțit de Inter Milano. Pe 12 iunie 2021, el a suferit un stop cardiac în partida dintre Danemarca și Finlanda de la EURO 2020. Acestuia i s-a instalat un defibrilator cardiac intern, dar legile din Italia îl împiedică să mai joace în Italia. În schimb, Anglia nu are astfel de reguli, iar Eriksen își poate face revenirea în Premier League, acolo unde a jucat pentru Tottenham în perioada 2013-2020.
După nefericitul eveniment, Eriksen a reluat antrenamentele. El s-a pregătit alături de clubul danez Odense, acolo unde a jucat între 2005 și 2008, iar în ultima perioadă s-a antrenat la Chiasso, în Elveția.
Eriksen este tentat să revină în Premier League, fiind un campionat pe care îl cunoaște foarte bine. Chiar și agentul său, Martin Schoots, a dat de înțeles că o revenire în Anglia este foarte probabilă și ar fi ca o "revenire acasă".
Citește și:

Campionatul Mondial din Qatar, obiectivul lui Christian Eriksen

La începutul acestui an, Christian Eriksen a oferit un interviu pentru publicația daneză DR, în care a vorbit despre planurile sale în fotbal. Pentru mijlocașul danez, Campionatul Mondial din Qatar de la finalul acestui an este un obiectiv, visul său fiind să joace din nou pentru echipa națională.
Eriksen kann sich eine Rückkehr vorstellen
"Scopul meu este să joc la Cupa Mondială din Qatar. Vreau să mai joc. Asta a fost în mintea mea tot timpul. Este un obiectiv, un vis. Dacă voi fi selecționat, este altceva. Dar este visul meu să mă întorc. Și sunt sigur că mă pot întoarce, pentru că nu mă simt diferit. Fizic, am revenit în formă maximă. Acesta a fost obiectivul meu și mai e ceva timp până la Cupa Mondială. Așa că până atunci voi juca fotbal și voi demonstra că am revenit la același nivel.
Visul meu este să mă alătur echipei naționale și să joc din nou pe Parken. Să demonstrez că acel stop cardiac a fost o întâmplare. Vreau să demonstrez că am trecut mai departe și că pot juca din nou la echipa națională. Din nou, depinde de antrenor să îmi evalueze nivelul. Dar inima mea nu este un obstacol", a spus Eriksen la începutul acestei luni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo