Deși abia a sosit la Istanbul, Moruțan se bucură de încrederea deplină a lui Fatih Terim, astfel că mijlocașul român a început ca titular partida din această seară, din deplasarea de la Kasimpasa.
În garnitura grupării cim-bom a fost din primul minut și Cicâldău, chiar dacă presa turcă l-a criticat până acum, fiind nemulțumită de randamentul avut. Conexiunea dintre români a fost una perfectă, astfel că cei doi au avut nevoie de doar 32 de minute pentru a deschide scorul. Moruțan, liderul paselor decisive în Liga 1 sezonul trecut, a reușit un assist perfect pentru Cicâldău, care nu a ratat.
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 2 ORE

Cicâldău, doar o repriză. Moruțan a fost schimbat în minutul 73

După doar 6 minute, Akturkoglu a dus scorul la 2-0 pentru Galata, dar la pauză s-a intrat cu un singur gol avantaj pentru formația din Istanbul, Jorgensen reducând din diferență pentru gazde în prelungirile primei reprize.
La pauză, "împăratul" Terim l-a scos pe Cicâldău, care, deși a punctat, a avut ceva probleme în finalul primei reprize, nefiind la 100% fizic.
Galata s-a văzut egalată în minutul 66, de Bozok și, deși a forțat pe final, nu a mai reușit să puncteze.
În ceea ce îl privește pe Moruțan, el a rezistat pe teren până în minutul 73, când a fost înlocuit de Feghouli, fostul jucător al Valenciei și al lui West Ham.
Formația din Istanbul a ratat șansa să aibă 3 victorii din 3 partide în Super Liga turcă și poate fi depășită în clasament de marea rivală, Fenerbahce.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33