articol scris din Brazilia de Joao Vitor Roberge

Gabriel Veron

17 ani
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 3 ORE
Palmeiras
Extrem dreaptă
7 milioane de euro (Transfermarkt)
Are doar trei meciuri ca profesionist și a fost promovat la prima echipă din cauza unor momente dificile prin care trecea Palmeiras. Clubul este cel mai bogat din Brazilia, alături de Flamengo, însă fotbalul jucat în 2019 a lăsat de dorit. Ușor, ușor, însă, Gabriel Veron s-a impus la prima echipă și a devenit un ajutor important pentru echipa sa. Din punct de vedere tactic, a evoluat enorm și poate face faza defensivă în mod consistent. La naționala U17, Veron a marcat cinci goluri în 16 partide și a câștigat Mondialul în 2019 alături de națională.

Jean Pyerre

21 ani
Grêmio
Mijlocaș ofensiv
10 milioane de euro (Transfermarkt)
A jucat 20 meciuri în 2019 în Gremio, echipa care joacă cel mai frumos fotbal din Brazilia la ora actuală. În septembrie și noiembrie, s-a vorbit despre un posibil transfer al lui Pyerre la Monaco. Pyerre este deja un pilon important al echipei lui Renato Gaucho, din păcate însă, nu mai joacă din septembrie din cauza unei accidentări musculare.

Antony

19 ani
São Paulo
Extremă dreaptă
20 milioane de euro (Transfermarkt)
Puștiul Antony este cel mai valoros fotbalist de la Sao Paulo, o echipă la care joacă nume precum Dani Alves, Juanfran și Alexandre Pato. El a evoluat în 30 de meciuri în 2019. Este stângaci și are un dribling excelent, dar și un ritm foarte bun, care oferă viteză pe flancul drept. Clubul dorește să îl vândă și se vorbește în presa internațională de interesul unor cluburi precum Borussia Dortmund și Red Bull Leipzig.

Marcos Paulo

18 ani
Fluminense
Vârf
11 milioane de euro (Transfermarkt)
Marcos Paulo este născut în Brazilia, dar deocamdată a ales să joace pentru naționala de tineret a Portugaliei. A marcat un gol în patru meciuri la reprezentativa U19. Fluminense, fiind într-o situație financiară delicată, a decis să ofere mai multe șanse tinerilor în acest sezon iar Paulo a profitat de ocazie. Este înalt, are un put puternic și un bun control al balonului.

Pedrinho

21 ani
Corinthians
Extrem dreaptă
15 milioane de euro (Transfermarkt)
Pedrinho este o prezență obșnuită ca titular la Corinthians, iar tânărul de 21 de ani are un stil de joc clasic brazilian, cu multă viteză și un dribling de excepție. El a bifat 36 de meciuri în 2019, cu șapte goluri marcate și a atras deja atenția marilor cluburi din Europa. Cel mai probabil va fi titular la echipa Braziliei de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, transmise în direct pe canelele Eurosport între 24 iulie și 9 august.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 10 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 11 ORE