UPDATE 15:20 / Florin Bratu este noul selecționer al naționalei U21 a României. Fostul atacant a preluat echipa de tineret, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.
https://i.eurosport.com/2021/08/09/3199075.jpg
Imediat după ce a bătut palma cu cei de la FRF, Bratu a vorbit despre obiectivele sale și a punctat că avantajul său este că îi cunoaște deja pe jucătorii din naționala U21.
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44
"E o mare provocare, mereu mi-am dorit să antrenez echipa națională și îmi doresc să fac performanță. Nu e ușor, vin după Mirel Rădoi și Adrian Mutu, doi selecționeri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie.
Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă și să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generație U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18. Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate", a declarat Florin Bratu, potrivit FRF TV.

Federația Română de Fotbal nu a angajat încă niciun antrenor care să-i ia locul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a naționalei U21 a României. Potrivit GSP, reprezentanții FRF s-au orientat spre Florin Bratu pe care îl vor ca selecționer al echipei de tineret.
Fostul dinamovist a mai lucrat pentru forul național ca antrenor al lotului U18, având astfel experiență în a lucra cu tinerii. În plus, Bratu a câștigat cu Dinamo Liga Elitelor U19, cea mai mare și importantă competiție de juniori din România.
FRF l-a mai vrut în locul lui Mutu și pe Daniel Pancu, însă favorit pentru a fi selecționer al naționalei U21 a devenit Florin Bratu, cu care oficialii federației se vor întâlni astăzi pentru a discuta.
Un anunț oficial privind noul antrenor al echipei de tineret este așteptat cât de curând în condițiile în care România U21 are programate în septembrie două partide, cu Anglia (3 septembrie) și Georgia (7 septembrie).
Romanian Liga I
Rapid, revenire importantă în duelul cu Craiova! Oltenii au ratat șansa de a urca pe locul 2
12/11/2022 LA 20:35
Romanian Liga I
FCSB a strălucit și a deraiat Rapidul pe Arena Națională. Pintilii, succes în fața lui Mutu
06/11/2022 LA 20:58