După ce Dan Petrescu a declarat la plecarea spre Malta că meciul cu Floriana va fi o încercare pentru echipa sa, a venit și rândul lui Ciprian Deac să declare același lucru. Marți, într-o conferință de presă, Deac a spus că se așteaptă la un meci greu cu Floriana având în vedere că întâlnirea se va juca pe un teren sintetic şi că nu are prea multe informaţii despre campioana Maltei.
"Va fi un meci dificil deoarece jucăm pe teren sintetic unde e cu totul alt fotbal. Întâlnim o echipă pe care nu o cunoaştem foarte bine. Nu ştim mare lucru despre ea. Trebuie să fim pregătiţi, iar meciul de mâine să îl tratăm foarte serios", a spus Deac. "A fost o bucurie imensă să câştigăm campionatul, dar în fotbal contează mereu ce vei face mâine. Toţi ne gândim doar la viitor. Tot ce am făcut până acum este istorie şi trebuie să ne gândim la ce urmează", a adăugat jucătorul campioanei României.

Dan Petrescu, speriat și el de campioana Maltei

Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cadu a dat verdictul în lupta pentru titlu: "Au jucători mult mai buni!"
24/04/2022 LA 05:22
Înainte de a pleca, Dan Petrescu a analizat situația de la CFR Cluj și a prefațat duelul cu maltezii, avertizând că va fi un meci greu: "Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal, nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud. Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni.
Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna. În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive). Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.
Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici", a declarat Dan Petrescu la plecarea spre Malta.
Campioana României joacă prima partidă europeană a sezonului în Malta, în această seară, de la ora 22:00, livetext pe eurosport.ro. Meciul se va disputa într-o singură manşă, câştigătoarea urmând să întâlnească în turul 2 preliminar al competiţiei campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb.
Romanian Liga I
Ciprian Deac recunoaște că CFR Cluj e în criză în lupta pentru titlu: "E clar, ceva nu e bine!"
20/02/2022 LA 20:29
Romanian Liga I
Ciprian Deac, vehement după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Să ne dăm câteva palme, să ne trezim!"
17/10/2021 LA 19:47