Ardelenii au avut azi mari emoții și au crezut că nu vor putea ajunge la timp în Malta din cauza blocării zborurilor. Totuși, intervenţia MAI şi MAE a făcut ca jucătorii clujeni să poată decola în timp util.Dacă va trece mai departe în competiţie, CFR Cluj se va întâlni cu croaţii de la Dinamo Zagreb, meci care ar urma să se dispute în România.
Totuși, Dan Petrescu nu este atât de încrezător înainte de partida din Malta cu Floriana, în ciuda faptului că adversarii au o echipă semiprofesionistă. În plus, de-a lungul timpului, echipele românești s-au mai întâlnit în cupele europene cu formații din insula Malta, dar niciodată nu au avut probleme să treacă mai departe.

Dan Petrescu, emoții cu Floriana

Fotbal
Cea mai proastă veste pentru Alibec! Dan Petrescu a făcut anunțul
31/01/2021 LA 05:48
Înainte de a pleca, Dan Petrescu a analizat situația de la CFR Cluj și a prefațat duelul cu maltezii, avertizând că va fi un meci greu: "Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal, nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud. Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni.
Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna. În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive). Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.
Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici", a declarat Dan Petrescu la plecarea spre Malta.
Campioana României va juca prima partidă europeană a sezonului în Malta, miercuri (ora 22:00), livetext pe eurosport.ro.
Fotbal
Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor! "Bursucul" exclude retrogradarea: "Îmi place riscul"
11/01/2021 LA 16:24
Fotbal
Dan Petrescu dă prima lovitură la Kayserispor! Unul din cei mai buni jucători ai CFR-ului, în Turcia
06/01/2021 LA 10:42