Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cu cât a fost recompensată Real Madrid de FIFA pentru câștigarea Campionatului Mondial al Cluburilor

Alex Masgras

Publicat 12/02/2023 la 13:32 GMT+2

Real Madrid a câștigat pentru a cincea oară în istoria sa Campionatul Mondial al Cluburilor. Pe lângă titlul de campioană mondială, echipa lui Carlo Ancelotti a primit și 6 milioane de euro după cucerirea titlului de la Rabat.

El Real Madrid se proclama campeón del mundo por octava vez en su historia

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat sâmbătă seară un nou titlu la Campionatul Mondial al Cluburilor. Echipa lui Carlo Ancelotti a învins Al-Hilal în marea finală cu 5-3 și a devenit campioana lumii pentru a cincea oară. Madrilenii au mai câștigat acest titlu în 2014, 2016, 2017 și 2018.
După festivalul de goluri de la mondialul cluburilor, Real Madrid pleacă și cu 6 milioane de euro din Maroc. Fiecare echipă care a jucat la acest turneu a primit câte un milion de euro pentru participare, iar campioana a fost recompensată cu alte 5 milioane de euro.
Al Ahly, ocupanta locului 4, a primit 2 milioane de euro, în timp ce Flamengo, câștigătoarea din finala mică, a primit 3 milioane de euro. Al-Hilal, finalista de la Campionatul Mondial al Cluburilor, a primit 4 milioane de euro.
Citește și:

Pentru Real Madrid urmează două meciuri din La Liga

Pentru Real Madrid urmează acum două partide din La Liga. La jumătatea săptămânii viitoare, pe 15 februarie, echipa lui Ancelotti va primi vizita celor de la Elche, după care vor merge la Pamplona pentru duelul cu Osasuna de pe 18 februarie.
Pe 21 februarie, Real Madrid revine în UEFA Champions League. Primăvara europeană începe pentru campioana en-titre chiar pe Anfield, împotriva lui Liverpool, echipă pe care a învins-o în ultimul act de anul trecut de la Paris.
Real Madrid va încheia luna februarie pe Santiago Bernabeu, în La Liga, atunci când va juca împotriva lui Atletico în derby-ul orașului Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo