Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Arsenal și Liverpool vor îngenunchea înainte de meciul din Community Shield

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/08/2020 la 12:40 GMT+3

Jucătorii de la Arsenal și Liverpool vor îngeunchea înainte de începerea meciului din Community Shield de sâmbătă în semn de solidaritate cu mișcarea Black Lives Matter.

Jucătorii de la Arsenal și Liverpool vor îngenunchia înainte de Community Shield

Credit imagine: Getty Images

Același lucru se va întâmpla și la meciul feminin tot din Community Shield dintre Chelsea și Manchester City, care se va disputa în aceeași zi de la 14:30. Arsenal - Liverpool va fi de la 18:30 sâmbătă în direct pe Eurosport.
Un purtător de cuvânt al federației engleze a declarat: ”Atât jucătorii cât și jucătoarele de la meciurile din acest weekend vor îngenunchea înainte de startul partidelor pentru a-și arăta solidaritatea față de comunitatea afro-americană și dar și pentru a atrage atenția asupra inegalității și a nedreptăților suferită de această comunitate”.

Jucătorii au parte de susținerea federației engleze

”Federația engleză (FA) va continua să susțină orice jucător care dorește să ia atitudine împotriva discriminării într-o manieră respectuoasă. Vom folosi ecranele LED de la Wembley în anumite momente pentru a arăta că suntem împotriva tuturor formelor de discriminare”, a precizat purtătorul de cuvânt.
Pentru a susține mișcarea Black Lives Matter, jucătorii din Premier League au îngenuncheat înainte de începerea tuturor meciurilor de la reluarea fotbalului ca semn de protest față de discriminarea rasială.
Toți cei 22 de jucători și arbitri au îngeuncheat pentru 10 secunde la meciul dintre Aston Villa și Sheffield United, primul meci de la reluarea Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo