Același lucru se va întâmpla și la meciul feminin tot din Community Shield dintre Chelsea și Manchester City, care se va disputa în aceeași zi de la 14:30. Arsenal - Liverpool va fi de la 18:30 sâmbătă în direct pe Eurosport.
Un purtător de cuvânt al federației engleze a declarat: ”Atât jucătorii cât și jucătoarele de la meciurile din acest weekend vor îngenunchea înainte de startul partidelor pentru a-și arăta solidaritatea față de comunitatea afro-americană și dar și pentru a atrage atenția asupra inegalității și a nedreptăților suferită de această comunitate”.
Community Shield
Community Shield | Arsenal - Liverpool. "Tunarii" au câștigat, la penaltyuri, Supercupa Angliei
29/08/2020 LA 10:11

Jucătorii au parte de susținerea federației engleze

”Federația engleză (FA) va continua să susțină orice jucător care dorește să ia atitudine împotriva discriminării într-o manieră respectuoasă. Vom folosi ecranele LED de la Wembley în anumite momente pentru a arăta că suntem împotriva tuturor formelor de discriminare”, a precizat purtătorul de cuvânt.
Pentru a susține mișcarea Black Lives Matter, jucătorii din Premier League au îngenuncheat înainte de începerea tuturor meciurilor de la reluarea fotbalului ca semn de protest față de discriminarea rasială.
Toți cei 22 de jucători și arbitri au îngeuncheat pentru 10 secunde la meciul dintre Aston Villa și Sheffield United, primul meci de la reluarea Premier League.
Community Shield
Patru jucători de la Arsenal sunt în carantină înaintea meciului cu Liverpool din Community Shield
28/08/2020 LA 07:46
Africa Cup of Nations
Egipt s-a calificat dramatic în sferturile Cupei Africii, trecând la penalty-uri de Coasta de Fildeș
ACUM 44 MINUTE