Patru jucători - portarul Emiliano Martinez, noua achiziție Gabriel Megalhaes și alți doi jucători care nu au fost numiți - se află în acest moment în carantină, informează Daily Mail.
Eroul din Cupa Angliei, Martinez, a ratat începutul presezonului pentru că a fost nevoit să se autoizoleze timp de 14 zile după ce a mers în vacanță în Portugalia. Și nu este singurul în această situație.

Arsenal, în dificultate înainte de meciul cu Liverpool

Community Shield
Community Shield | Arsenal - Liverpool. "Tunarii" au câștigat, la penaltyuri, Supercupa Angliei
29/08/2020 LA 10:11
”Am trecut prin toate momentele diferite cu restricțiile și regulile de la guvern și testele de la Premier League. Nu știm la ce să ne așteptăm de la o zi la alta. Dar încercăm să ne adaptăm și aducem echipa în cea mai bună formă pentru meciul de sâmbătă”, a declarat Arteta.
”Am avut doar două antrenamente iar acest meci are loc în mijlocul acestui mini-presezon așa că nu este momentul ideal să jucăm”, a continuat el.
Dacă Martinez va rata acest meci, din cauza indisponibilității sau pentru că nu este pregătit fizic, Bernd Leno va reveni în poarta tunarilor. Leno a jucat pentru prima oară din iunie săptămâna aceasta în amicalul lui Arsenal cu MK Dons, câștigat de tunari cu 4-1.
Fundașul lui Lille Gabriel se autoizolează în aceste zile în Marea Britanie el fiind foarte aproape de a semna noul contract cu Arsenal.
Arsenal va da piept cu Liverpool în Supercupa Angliei în ceea ce este în mod tradițional meciul de deschidere al noului sezon. Partida, care va fi transmisă în direct de Eurosport sâmbătă de la 18:30, se va juca fără spectatori.
Community Shield
Arsenal și Liverpool vor îngenunchea înainte de meciul din Community Shield
28/08/2020 LA 08:31
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE