Rezultatul ne păcălește. Argentina a câștigat cu 3-0 în fața Ecuadorului, dar nu a convins. Este însă o fază a competiției în acre calificarea este cea mai importantă, iar Messi a fost din nou eficient. Superstarul rămas liber de contract a înscris superb din lovitură liberă de la 17 metri.
Messi a deblocat meciul jucat în orașul brazilian Goiania. Argetinianul a oferit două assisturi pentru reușita de 1-0 a lui Rodrigo De Paul și pentru golul de 2-0 al lui Lautaro Martinez.
Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM O ORĂ
Pentru Messi este a 5-a participare la Copa America. În 2007 (0-3 cu Brazilia în finala din Venezuela) și 2015 (la penaltyuri cu Chile, chiar la Santiago), Argentina, cu Messi pe teren, a pierdut finala. Acum, Messi este din nou cu gândul la primul trofeu în tricoul Argentinei și mai are de câștigat doar 2 meciuri. Copa America n-a mai fost la Buenos Aires din 1993, când pe teren vedetele erau Batistuta sau Simeone.
În semifinale, Argentina lui Messi va da peste Columbia. Fostul portar de la Arsenal, Ospina a fost eroul sfertului de finală câștigat în fața Uruguayului. După 0-0 în 120 de minute, Ospina a fost învins la loviturile de departajare doar de Cavani și Luis Suarez. Cu 2 penaltyuri apărate, Ospina a dus Columbia în semifinala care se va juca la Brasilia.

Semifinalele Copei America 2021

  • 6 iulie Peru-Brazilia
  • 7 iulie Columbia-Argentina
CINE CÂȘTIGĂ COPA AMERICA 2021?
Ligue 1
Cum a fost surprins Messi pe bancă, după ce a fost schimbat și a refuzat să dea mâna cu Pochettino
ACUM 2 ORE
Liga
Laporta visează la o Barcelona "extraterestră" de sezonul viitor. Cum ar putea arăta echipa
ACUM 3 ORE