Articol scris de Alex Masgras
În cazul în care nu se va întâmpla nimic neașteptat în orele următoare, Lionel Messi nu va mai fi jucătorul Barcelonei. Cel puţin pentru moment. Contractul semnat de către argentinian pe 25 noiembrie 2017 expiră pe 30 iunie 2021, ceea ce înseamnă că cel mai bun jucător din lume va fi liber de contract pentru câteva zile, până când, probabil, va pune semnătura pe un nou angajament cu gruparea catalană.
Jucător al Barcelonei încă de pe 8 ianuarie 2001, Messi s-a aflat sub contract cu echipa catalană pentru 7478 de zile consecutive. Mai mulți oameni din club erau conștienți că prelungirea contractului ar fi fost greu de realizat în timpul Copei America. Cu toate că nu există foarte multă îngrijorare din partea oficialilor catalani în ce privește prelungirea contractului, se pare că nimeni nu este încântat de ideea ca Messi să nu mai fie sub contract cu Barcelona chiar și pentru câteva zile, pentru prima oară după mai bine de 20 de ani.
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
ACUM 33 MINUTE
Președintele clubului, Joan Laporta, a vorbit acum câteva zile despre această situație, și speră ca Messi să semneze cât mai repede prelungirea pentru că acest lucru ar ajuta clubul și din alte puncte de vedere. "Ne-ar ajuta în mai multe feluri dacă Messi ne spune "da" cât mai repede. Ok-ul din partea lui Leo ar fi punctul principal de atracție pentru câteva operațiuni pe care le avem deja pregătite", a spus Joan Laporta.

Messi, în sferturi la Copa America

În timp ce oamenii de la Barcelona stau cu sufletul la gură în privința prelungirii contractului, Lionel Messi este dedicat 100% echipei naționale zilele acestea.
După cele 4 meciuri disputate în grupa A, Argentina a reușit să termine pe primul loc cu 10 puncte și să se califice în sferturile de finală ale competiției. Astfel, pentru un loc în semifinalele Copa America, Argentina o va întâlni pe Ecuador. În cazul în care se vor califica în semifinale, argentinienii vor juca cu câștigătoarea sfertului Uruguay-Columbia.
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
ACUM 16 ORE
Liga
Barcelona a aprobat bugetul pentru 2021-2022: 765 milioane de euro
ACUM 17 ORE