Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi, aproape de a semna un nou contract cu Barcelona! Cât va mai sta argentinianul pe Camp Nou

Nicu Savin

Publicat 27/06/2021 la 20:03 GMT+3

Lionel Messi se află în această perioadă la Copa America, dar reprezentanții argentinianului negociază intens cu Barcelona în vederea unui nou contract. Conform presei internaționale cele două părți au ajuns la un acord, urmând a mai fi puse la punct doar câteva detalii.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se află în ultimele zile de contract cu Barcelona, iar fanii catalanilor așteaptă cu suspans să afle dacă idolul lor va continua pe Camp Nou și din sezonul viitor. Se pare că lucrurile merg în direcția bună, iar oficialii Barcelonei l-au convins pe argentinian să rămână la clubul la care a scris istorie în ultimii 15 ani.
Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, una dintre cele mai credibile surse în materie de transferuri, Messi și Barcelona au ajuns la un acord pentru semnarea unui nou contract și mai sunt de pus la punct doar câteva detalii în privința anumitor clauze.

Lionel Messi, până în 2023 la Barcelona

Conform sursei citate, Messi va semna un nou acord cu Barcelona, care va fi valabil până în 2023. Anunțul oficial urmează să fie făcut în cursul săptămânii viitoare, înainte de data de 30 iunie, la care actuala înțelegere va expira. Astfel, argentinianul va avea 36 de ani când noul acord se va încheia, astfel că e greu de crezut că acesta va mai juca la alt club important al Europei.
Într-un interviu acordat zilele trecute pentru spaniolii de la La Nacion, Samuel Eto'o era convins că Messi va rămâne la Barcelona și dincolo de acest sezon: "Leo Messi este Barcelona și Barcelona este Leo Messi. Nu mi-l pot imagina îmbrăcând un alt tricou. Barcelona este clubul lui, casa lui, dragostea lui. Nu cred că rămânerea sa se datorează unei chestiuni legate de bani. Știu că președintele Laporta îi pregătește un proiect fiabil și interesant.".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo