Lionel Messi se află în ultimele zile de contract cu Barcelona, iar fanii catalanilor așteaptă cu suspans să afle dacă idolul lor va continua pe Camp Nou și din sezonul viitor. Se pare că lucrurile merg în direcția bună, iar oficialii Barcelonei l-au convins pe argentinian să rămână la clubul la care a scris istorie în ultimii 15 ani.
Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, una dintre cele mai credibile surse în materie de transferuri, Messi și Barcelona au ajuns la un acord pentru semnarea unui nou contract și mai sunt de pus la punct doar câteva detalii în privința anumitor clauze.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 20 ORE

Lionel Messi, până în 2023 la Barcelona

Conform sursei citate, Messi va semna un nou acord cu Barcelona, care va fi valabil până în 2023. Anunțul oficial urmează să fie făcut în cursul săptămânii viitoare, înainte de data de 30 iunie, la care actuala înțelegere va expira. Astfel, argentinianul va avea 36 de ani când noul acord se va încheia, astfel că e greu de crezut că acesta va mai juca la alt club important al Europei.
Într-un interviu acordat zilele trecute pentru spaniolii de la La Nacion, Samuel Eto'o era convins că Messi va rămâne la Barcelona și dincolo de acest sezon: "Leo Messi este Barcelona și Barcelona este Leo Messi. Nu mi-l pot imagina îmbrăcând un alt tricou. Barcelona este clubul lui, casa lui, dragostea lui. Nu cred că rămânerea sa se datorează unei chestiuni legate de bani. Știu că președintele Laporta îi pregătește un proiect fiabil și interesant.".
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31