Samuel Eto'o a vorbit pe larg despre cel mai fierbinte subiect al acestei perioade din jurul fostului său club, FC Barcelona. Contractul lui Lionel Messi va expira peste numai câteva zile și până acum nu s-a ajuns la un acord de prelungire între argentinian și clubul catalan.
Fostul mare atacant camerunez este convins însă că Messi va rămâne la Barcelona, menționând că nu și-l poate imagina pe super starul argentinian îmbrăcând tricoul unei alte echipe.
"Leo Messi este Barcelona și Barcelona este Leo Messi. Nu mi-l pot imagina îmbrăcând un alt tricou. Barcelona este clubul lui, casa lui, dragostea lui. Nu cred că rămânerea sa se datorează unei chestiuni legate de bani. Știu că președintele Laporta îi pregătește un proiect fiabil și interesant.", a spus Eto'o pentru La Nacion, citat de Mundo Deportivo.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
ACUM 16 ORE

Samuel Eto'o: "Noul Dumnezeu al fotbalului va fi Mbappe"

Mergâdnd mai departe, Eto'o s-a declarat foarte încântat că a fost martorul nașterii "Dumnezeului fotbalului", așa cum l-a numit pe Messi: "Sunt mulțumit că am asistat la nașterea Dumnezeului fotbalului. Au existat foarte puțini zei ai fotbalului și Argentina a dat doi: unul, Diego Maradona, care se odihnește acum, iar celălalt este încă alături de noi în această lume. Sunt binecuvântat că am jucat cu Messi și m-am bucurat de fotbalul lui. Cu Diego nu am avut ocazia să joc oficial, dar în copilărie l-am privit foarte mult la televizor și ceea ce a făcea cu mingea mi s-a părut incredibil."
Eto'o l-a adăugat și pe Cristiano Ronaldo în categoria selectă a fotbaliștilor care au marcat istoria fotbalului și a spus că Mbappe va fi următorul jucător care va avea acest statut.
"Cristiano este un alt Dumnezeu. Împreună cu Messi, ei sunt jucătorii care marchează fotbalul de astăzi, prin performanțele lor. Dar vine un alt Dumnezeu, când Messi și Cristiano se vor opri să ne ofere aceste bucurii. Acest nou Dumnezeu va fi Kylian Mbappe.", a concluzionat Eto'o.
International friendlies
VIDEO | Lionel Messi a ajuns la 100 de victorii cu Argentina și a sărbătorit cu o dublă încântătoare
ACUM 18 ORE
Ligue 1
Viitorul lui Messi, subiect de speculații! Care ar fi planurile starului pentru vara anului 2023
IERI LA 15:52