Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Samuel Eto'o e convins că Messi va continua la Barcelona și a spus cine va fi "noul Dumnezeu al fotbalului"

Nicu Savin

Actualizat 26/06/2021 la 14:31 GMT+3

Samuel Eto'o a oferit un amplu interviu ibericilor de la La Nacion, în care a vorbit la superlativ despre Lionel Messi, despre care crede că va continua la Barcelona. De asemenea, camerunezul a dezvăluit cine va fi "noul Dumnezeu al fotbalului", după ce Messi și Ronaldo vor agăța ghetele în cui.

Samuel Eto'o, Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Samuel Eto'o a vorbit pe larg despre cel mai fierbinte subiect al acestei perioade din jurul fostului său club, FC Barcelona. Contractul lui Lionel Messi va expira peste numai câteva zile și până acum nu s-a ajuns la un acord de prelungire între argentinian și clubul catalan.
Fostul mare atacant camerunez este convins însă că Messi va rămâne la Barcelona, menționând că nu și-l poate imagina pe super starul argentinian îmbrăcând tricoul unei alte echipe.
"Leo Messi este Barcelona și Barcelona este Leo Messi. Nu mi-l pot imagina îmbrăcând un alt tricou. Barcelona este clubul lui, casa lui, dragostea lui. Nu cred că rămânerea sa se datorează unei chestiuni legate de bani. Știu că președintele Laporta îi pregătește un proiect fiabil și interesant.", a spus Eto'o pentru La Nacion, citat de Mundo Deportivo.

Samuel Eto'o: "Noul Dumnezeu al fotbalului va fi Mbappe"

Mergâdnd mai departe, Eto'o s-a declarat foarte încântat că a fost martorul nașterii "Dumnezeului fotbalului", așa cum l-a numit pe Messi: "Sunt mulțumit că am asistat la nașterea Dumnezeului fotbalului. Au existat foarte puțini zei ai fotbalului și Argentina a dat doi: unul, Diego Maradona, care se odihnește acum, iar celălalt este încă alături de noi în această lume. Sunt binecuvântat că am jucat cu Messi și m-am bucurat de fotbalul lui. Cu Diego nu am avut ocazia să joc oficial, dar în copilărie l-am privit foarte mult la televizor și ceea ce a făcea cu mingea mi s-a părut incredibil."
Eto'o l-a adăugat și pe Cristiano Ronaldo în categoria selectă a fotbaliștilor care au marcat istoria fotbalului și a spus că Mbappe va fi următorul jucător care va avea acest statut.
"Cristiano este un alt Dumnezeu. Împreună cu Messi, ei sunt jucătorii care marchează fotbalul de astăzi, prin performanțele lor. Dar vine un alt Dumnezeu, când Messi și Cristiano se vor opri să ne ofere aceste bucurii. Acest nou Dumnezeu va fi Kylian Mbappe.", a concluzionat Eto'o.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo