Sergio Aguero, Eric Garcia, Emerson și Memphis Depay au ajuns deja pe Camp Nou în această vară, dar catalanii nu se vor opri aici.
„Vrem să facem o echipă competitivă. Vom mai face trei sau patru transferuri”, a declarat Laporta pentru La Vanguardia, citat de Gazeta Sporturilor.
„Clubul este într-o stare mai proastă decât mă așteptam. Iar eu mă așteptam la ceva complicat. Sunt multe lucruri de explicat și nu exclud nimic. Trebuie să existe explicații, altfel am fi complici. Sunt multe contracte în care ne sunt puse multe condiții”, a precizat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Joan Laporta, despre situația lui Lionel Messi

„Nu sunt stresat. Discutăm mult, înțelege poziția celeilalte părți și știm ce vrem. Există liniște. Dacă mă întrebați ce mi-ar plăcea, aș zice că aș vrea un răspuns pozitiv cât mai rapid. Ne-ar ajuta mult pentru ceea ce vrem să facem. Sperăm toți să ajungem la un acord.
Messi este încântat. Sunt recunoscător faptului că el își dorește să continue. În plus, îl avem și pe Kun Aguero, care-i spune zilnic să rămână și să semneze noul contract. Kun Aguero ne ajută”, a declarat Laporta.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59