Joan Laporta speră să îl convingă pe Lionel Messi să semneze prelungirea pe încă doi ani cu Barcelona, o înțelegere care prevede și o opțiune de prelungire pe încă un an. Ideea este ca Messi să aibă un contract cât mai lung pentru a primi cât mai mulți bani, pe o perioadă mai lungă de timp, conform jurnalistului Moises Llorens de la ESPN.
Mai mult, Laporta caută modalități prin care ar putea aduce un nume mare la Barcelona, de tipul Erling Haaland sau Neymar pentru a-l convinge pe Messi că echipa catalană va putea juca la cel mai înalt nivel sezonul viitor.
Chiar dacă atât City cât și PSG continuă să monitorizeze situația lui Messi, Joan Laporta este extrem de optimist că argentinianul își va reînnoi contractul. De altfel, Messi are evoluții din ce în ce mai bune în tricoul Barcei, chiar aseară reușind o dublă în fața lui Getafe.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

MESSI, GEST SUPERB PENTRU ANTOINE GRIEZMANN ȘI UN NOU RECORD

Messi a fost cel mai bun om al catalanilor în victoria din finala Cupei Spaniei cu Athletic Bilbao iar argentinianul a avut un meci similar cu Getafe. Cu toate acestea, argentinianul a preferat să îl lase pe Griezmann să execute penalty-ul din finalul partidei, deși avea ocazia să facă hattrickul.
Cu siguranță, felul în care se mișcă Messi pe teren dar și zâmbetul larg pe care îl afișează în ultima vreme reprezintă dovezi clare că argentinianul nu are de gând să plece prea curând de la Barcelona.
Dar pentru că Messi este Messi, seara nu putea fi completă fără un nou record. Cu golurile marcate împotriva lui Getafe. Messi a devenit primul jucător din istorie care a marcat cel puțin 25 de goluri în 12 sezoane consecutive în primele cinci campionate din Europa.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59