Messi a avut parte de un meci de vis împotriva celor de la Getafe, argentinianul deschizând scorul pentru catalani în minutul opt după o pasă perfectă a lui Sergio Busquets.
Messi a reușit dubla în minutul 33 după ce a șutat impecabil dintr-un unghi închis și a dus scorul la 3-1 pentru Barcelona. După pauză Araujo a faultat în careu iar Getafe a primit penalty, pentru a asigura un final de meci tensionat.
Nu a fost așa însă pentru că tot Aruajo a marcat golul care a readus distanța liniștitoare pentru catalani pe tabelă iar spre final Messi și-a demonstrat din nou clasa. Nu printr-un gol.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Messi, gest superb pentru Antoine Griezmann și un nou record

Messi a fost cel mai bun om al catalanilor în victoria din finala Cupei Spaniei cu Athletic Bilbao iar argentinianul a avut un meci similar cu Getafe. Cu toate acestea, argentinianul a preferat să îl lase pe Griezmann să execute penalty-ul din finalul partidei, deși avea ocazia să facă hattrickul.
Cu siguranță, felul în care se mișcă Messi pe teren dar și zâmbetul larg pe care îl afișează în ultima vreme reprezintă dovezi clare că argentinianul nu are de gând să plece prea curând de la Barcelona.
Dar pentru că Messi este Messi, seara nu putea fi completă fără un nou record. Cu golurile marcate împotriva lui Getafe. Messi a devenit primul jucător din istorie care a marcat cel puțin 25 de goluri în 12 sezoane consecutive în primele cinci campionate din Europa.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59