Italianul Roberto Donadoni a vorbit despre comparația dintre Lionel Messi și Diego Armando Maradona, spunând că aceasta nu este posibilă în condițiile în care cei doi au evoluat în perioade diferite de timp. Fostul fotbalist al lui AC Milan a spus, însă, că se poate face o analiză comparativă între Messi și Cristiano Ronaldo, alegându-l drept favoritul său pe argentinian.
"Nu-mi place să fac comparații între Diego Maradona și Lionel Messi, așa cum nu îmi plac nici comparațiile între Diego sau Pele. Epocile sunt diferite. Îmi place Maradona și îmi place și Messi. Îmi place mult Messi.
Acum, putem să vorbim despre Messi și Cristiano Ronaldo. În ceea ce privește caracteristicile celor doi, îmi place Messi mai mult decât Ronaldo pentru că este un jucător diferit din punct de vedere tehnic. Când mă uit la un meci, Messi mă impresionează mai mult. Bineînțeles că Ronaldo înscrie foarte multe goluri, dar cred că Messi face mai mult diferența pe teren", a spus Donadoni într-un interviu pentru publicația Ole, citat de Marca.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 16 ORE

Messi visează la Copa America

Lionel Messi este angrenat în această perioadă în Copa America, unde este hotărât să dea totul pentru a cuceri trofeul, un titlu alături de echipa națională fiind singurul care îi lipsește din palmares.
În meciul de debut la această ediție a Copei America, argentinienii au remizat cu Chile, scor 1-1, Messi înscriind pentru echipa sa și dedicându-i golul lui Maradona, pentru care organizatorii competiției au pus în scenă, înainte de meci, un spectacol virtual, în care au fost proiectate imagini cu câteva dintre momentele de glorie ale lui D10S.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
IERI LA 07:29
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52