Italianul Roberto Donadoni a vorbit despre comparația dintre Lionel Messi și Diego Armando Maradona, spunând că aceasta nu este posibilă în condițiile în care cei doi au evoluat în perioade diferite de timp. Fostul fotbalist al lui AC Milan a spus, însă, că se poate face o analiză comparativă între Messi și Cristiano Ronaldo, alegându-l drept favoritul său pe argentinian.
"Nu-mi place să fac comparații între Diego Maradona și Lionel Messi, așa cum nu îmi plac nici comparațiile între Diego sau Pele. Epocile sunt diferite. Îmi place Maradona și îmi place și Messi. Îmi place mult Messi.
Acum, putem să vorbim despre Messi și Cristiano Ronaldo. În ceea ce privește caracteristicile celor doi, îmi place Messi mai mult decât Ronaldo pentru că este un jucător diferit din punct de vedere tehnic. Când mă uit la un meci, Messi mă impresionează mai mult. Bineînțeles că Ronaldo înscrie foarte multe goluri, dar cred că Messi face mai mult diferența pe teren", a spus Donadoni într-un interviu pentru publicația Ole, citat de Marca.
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM O ORĂ

Messi visează la Copa America

Lionel Messi este angrenat în această perioadă în Copa America, unde este hotărât să dea totul pentru a cuceri trofeul, un titlu alături de echipa națională fiind singurul care îi lipsește din palmares.
În meciul de debut la această ediție a Copei America, argentinienii au remizat cu Chile, scor 1-1, Messi înscriind pentru echipa sa și dedicându-i golul lui Maradona, pentru care organizatorii competiției au pus în scenă, înainte de meci, un spectacol virtual, în care au fost proiectate imagini cu câteva dintre momentele de glorie ale lui D10S.
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
ACUM O ZI
Liga
Un jucător de la City, înlocuitorul lui Messi la Barcelona! Cine e fotbalistul dorit pe Camp Nou
IERI LA 07:15