Articol scris de Alex Masgras
Lionel Messi are un turneu foarte bun cu naționala Argentinei la Copa America. Argentinianul în vârstă de 34 de ani a ajuns cu Argentina în finala turneului sud-american după ce a marcat de 4 ori și a oferit nu mai puțin de 5 pase de gol. Pentru Argentina urmează finala cu Brazilia, acolo unde căpitanul "pumelor" poate egala recordul lui Pele.
World Cup Qualification CONMEBOL
Partida dintre Brazilia și Argentina, abandonată după ce autoritățile medicale au dat buzna pe teren
05/09/2021 LA 20:51
Fostul mare jucător brazilian deține recordul pentru cele mai multe goluri marcate în tricoul unei naționale din America de Sud. Astfel, Pele a reușit 77 de goluri pentru naționala Braziliei. Pe locul al doilea se află Lionel Messi, cu 76 de reușite în tricoul Argentinei. Pe lângă cucerirea primului trofeu internațional cu naționala sa, Messi are ocazia să îi egaleze recordul lui Pele chiar împotriva naționalei Braziliei.
În continuare liber de contract, Messi nu a avut timp să se gândească la prelungirea cu Barcelona pe perioada în care se desfășoară turneul din America de Sud. Astfel, Messi va juca pentru a patra oară în finala Copa America după ce precedentele trei finale le-a pierdut. Argentina a câștigat ultima oară Copa America în 1993, în timp ce Brazilia a câștigat ultima ediție, cea din 2019. Finala ediției din 2021 dintre Brazilia și Argentina se va disputa duminică dimineață pe Maracana.
World Cup Qualification CONMEBOL
Messi ar putea rata duelul cu Brazilia! Cum a fost văzut după faultul încasat în meciul cu Venezuela
04/09/2021 LA 05:59
World Cup Qualification CONMEBOL
Messi, la un pas de o accidentare horror după o intrare dură a unui adversar! Imagini incredibile
03/09/2021 LA 08:14