Articol scris de Alex Masgras
Lionel Messi are un turneu foarte bun cu naționala Argentinei la Copa America. Argentinianul în vârstă de 34 de ani a ajuns cu Argentina în finala turneului sud-american după ce a marcat de 4 ori și a oferit nu mai puțin de 5 pase de gol. Pentru Argentina urmează finala cu Brazilia, acolo unde căpitanul "pumelor" poate egala recordul lui Pele.
International friendlies
Chiellini și-a anunțat retragerea de la națională! Care va fi ultimul meci în tricoul Italiei
26/04/2022 LA 09:30
Fostul mare jucător brazilian deține recordul pentru cele mai multe goluri marcate în tricoul unei naționale din America de Sud. Astfel, Pele a reușit 77 de goluri pentru naționala Braziliei. Pe locul al doilea se află Lionel Messi, cu 76 de reușite în tricoul Argentinei. Pe lângă cucerirea primului trofeu internațional cu naționala sa, Messi are ocazia să îi egaleze recordul lui Pele chiar împotriva naționalei Braziliei.
În continuare liber de contract, Messi nu a avut timp să se gândească la prelungirea cu Barcelona pe perioada în care se desfășoară turneul din America de Sud. Astfel, Messi va juca pentru a patra oară în finala Copa America după ce precedentele trei finale le-a pierdut. Argentina a câștigat ultima oară Copa America în 1993, în timp ce Brazilia a câștigat ultima ediție, cea din 2019. Finala ediției din 2021 dintre Brazilia și Argentina se va disputa duminică dimineață pe Maracana.
Cupa Mondială FIFA
Cine are cele mai mari șanse să devină golgheterul CM din Qatar! Mbappe, doar al treilea
04/04/2022 LA 07:07
World Cup Qualification CONMEBOL
Anunțul lui Lionel Messi după partida Argentina – Venezuela. "Voi lămuri multe lucruri"
26/03/2022 LA 13:45