Articol scris de Romeo Ene
După ce nici Columbia și nici Argentina nu au putut găzdui cea mai importantă competiție interțări din America de Sud, CONMEBOL a anunțat că aceasta va avea loc în Brazilia.
Lionel Messi şi-a propus ca Argentina să câştige competiţia deoarece atacantul Barcelonei nu a câştigat încă vreun trofeu internaţional alături de ţara sa, iar Copa America din 2021 este una dintre ultimele oportunităţi pentru acesta. Înainte de Copa America, Argentina va juca două meciuri cruciale pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2022, împotriva naţionalelor din Chile şi Columbia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Messi, cu gândul la Copa America
Deşi nu a reuşit să câştige campionatul sau Champions League cu Barcelona, Messi se gândeşte deja la Copa America, competiţie pe care vrea să o câştige: "Sunt foarte fericit că sunt aici cu băieţii. Este o situaţie ciudată şi diferită cu care avem de-a face. Nu putem avea o perioadă normală de pregătire, atunci când ne întâlnim muncim din greu şi ne pregătim pentru jocurile de calificare. Sunt foarte entuziasmat şi chiar îmi doresc să facem meciuri bune.
La ultima ediţie a Copa America am lăsat o impresie bună, dar nu putem fi mulţumiţi doar cu asta. Vrem să ne îmbunătăţim jocul în continuare, ultimele meciuri de calificare pe care le-am jucat au fost foarte bune. Din păcate, a trecut mult timp de când nu ne-am reunit ca grup pentru a evolua împreună
Trebuie să încercăm să ne menţinem ritmul cât mai curând posibil şi să evoluăm la cel mai înalt nivel. Întotdeauna este ceva special să fii la echipa naţională, iar noi vrem să câştigăm, acesta este obiectivul. Tinerii alături de cei experimentaţi sunt cu adevărat pregătiţi.
Cred că avem un grup foarte unit, avem un nucleu de jucători la care s-au adăugat jucătorii aduşi de Scaloni. Trebuie să fie un grup foarte puternic pentru provocările care ne așteaptă." , a declarat Messi într-un interviu acordat Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA).
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14