Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi's Day | Ce surpriză i-au pregătit colegii din naționala Argentinei de ziua lui! Imaginile au devenit virale

Bianca Dumitru

Publicat 24/06/2021 la 17:54 GMT+3

Lionel Messi, care împlinește astăzi 34 de ani, a fost sărbătorit în cantonamentul Argentinei. Imaginile cu surpriza pregătită de coechipieri au fost postate pe Instagram și au devenit virale în doar câteva minute.

Argentinien um Lionel Messi jubelt

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se află în cantonament alături de echipa națională a Argentinei, fiind angrenat în această perioadă în Copa America. Astăzi, în ziua în care împlinește 34 de ani, fotbalistul a fost trezit de coechipierii săi, care îi pregătiseră mai multe surprize.
Jucătorii argentinieni au intrat peste Messi în cameră și l-au trezit cântându-i 'La mulți ani'. Apoi, aceștia i-au oferit, rând pe rând, mai multe 'cadouri', unele fiind obiecte personale, cum ar fi sticle de parfum folosite, alte fiind cumpărate special pentru starul Barcelonei.
Messi a postat imaginile pe contul său de Instagram, arătându-se extrem de încântat de gestul colegilor săi, cărora le-a mulțumit că i-au făcut ziua mai frumoasă.
"Mi-am început ziua de naștere cu colegii, primind câteva cadouri. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați făcut ziua specială, mai ales că nu sunt alături de familia mea de care îmi este foarte dor în aceste momente", a fost mesajul lui Messi.
Videoclipul postat de argentinian pe rețelele de socializare s-a viralizat imediat, adunând peste 5,3 milioane de aprecieri în circa o oră.

Messi, motivat să cucerească Copa America

Înainte de debutul la Copa America, Messi a recunoscut că își dorește cu ardoare să cucerească trofeul pus la bătaie la Copa America, obiectivul său fiind acela de a câștiga un prim trofeu important cu echipa națională a Argentinei.
"Sunt mereu disponibil să fiu alături de echipa națională și să dau tot ce am mai bun. Cel mai mare vis al meu este să obțin un titlu cu echipa națională. Am fost foarte aproape de multe ori, dar din păcate nu am reușit să câștig. Voi încerca să caut victoria în continuare, atâta timp cât voi putea, până când o voi obține. Cât timp antrenorul spune că merit să fiu acolo și pot să contribui la rezultatele echipei, voi fi mereu acolo și voi lupta pentru acel vis. Am avut norocul de a câștiga totul la nivel de club și la nivel individual, dar ar fi foarte frumos să pot realiza ceva și cu echipa națională.
Chiar dacă au venit câțiva jucători tineri în lot, cred că ideea și stilul nostru de joc sunt destul de clare. Cred că este momentul să dăm lovitura și această competiție ne oferă o mare posibilitate. Știm că va fi un turneu special, diferit, cu tot ceea ce se întâmplă în lume, dar suntem pregătiți pentru competiție", a spus Messi pentru presa din Argentina.
Pentru echipa lui Lionel Messi, la Copa America urmează meciul cu Bolivia, programat de la ora 03:00, pe 29 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo