Lionel Messi se află în cantonament alături de echipa națională a Argentinei, fiind angrenat în această perioadă în Copa America. Astăzi, în ziua în care împlinește 34 de ani, fotbalistul a fost trezit de coechipierii săi, care îi pregătiseră mai multe surprize.
Jucătorii argentinieni au intrat peste Messi în cameră și l-au trezit cântându-i 'La mulți ani'. Apoi, aceștia i-au oferit, rând pe rând, mai multe 'cadouri', unele fiind obiecte personale, cum ar fi sticle de parfum folosite, alte fiind cumpărate special pentru starul Barcelonei.
Messi a postat imaginile pe contul său de Instagram, arătându-se extrem de încântat de gestul colegilor săi, cărora le-a mulțumit că i-au făcut ziua mai frumoasă.
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 9 MINUTE
"Mi-am început ziua de naștere cu colegii, primind câteva cadouri. Vă mulțumesc foarte mult pentru că mi-ați făcut ziua specială, mai ales că nu sunt alături de familia mea de care îmi este foarte dor în aceste momente", a fost mesajul lui Messi.
Videoclipul postat de argentinian pe rețelele de socializare s-a viralizat imediat, adunând peste 5,3 milioane de aprecieri în circa o oră.

Messi, motivat să cucerească Copa America

Înainte de debutul la Copa America, Messi a recunoscut că își dorește cu ardoare să cucerească trofeul pus la bătaie la Copa America, obiectivul său fiind acela de a câștiga un prim trofeu important cu echipa națională a Argentinei.
"Sunt mereu disponibil să fiu alături de echipa națională și să dau tot ce am mai bun. Cel mai mare vis al meu este să obțin un titlu cu echipa națională. Am fost foarte aproape de multe ori, dar din păcate nu am reușit să câștig. Voi încerca să caut victoria în continuare, atâta timp cât voi putea, până când o voi obține. Cât timp antrenorul spune că merit să fiu acolo și pot să contribui la rezultatele echipei, voi fi mereu acolo și voi lupta pentru acel vis. Am avut norocul de a câștiga totul la nivel de club și la nivel individual, dar ar fi foarte frumos să pot realiza ceva și cu echipa națională.
Chiar dacă au venit câțiva jucători tineri în lot, cred că ideea și stilul nostru de joc sunt destul de clare. Cred că este momentul să dăm lovitura și această competiție ne oferă o mare posibilitate. Știm că va fi un turneu special, diferit, cu tot ceea ce se întâmplă în lume, dar suntem pregătiți pentru competiție", a spus Messi pentru presa din Argentina.
Pentru echipa lui Lionel Messi, la Copa America urmează meciul cu Bolivia, programat de la ora 03:00, pe 29 iunie.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 7 ORE
Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 15 ORE