Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"E momentul să dăm lovitura!" Messi, mesaj războinic înainte de debutul la Copa America

Bianca Dumitru

Publicat 14/06/2021 la 12:57 GMT+3

Lionel Messi este angrenat în această perioadă în Copa America. Starul Barcelonei a vorbit despre prezența la această competiție și despre cât de mult își dorește să câștige un trofeu alături de echipa națională a Argentinei.

Lionel Messi (Argentina)

Credit imagine: Getty Images

Înainte de debutul la Copa America, Messi a recunoscut că își dorește cu ardoare să cucerească trofeul pus la bătaie la Copa America, obiectivul său fiind acela de a câștiga un prim trofeu important cu echipa națională a Argentinei.
"Sunt mereu disponibil să fiu alături de echipa națională și să dau tot ce am mai bun. Cel mai mare vis al meu este să obțin un titlu cu echipa națională. Am fost foarte aproape de multe ori, dar din păcate nu am reușit să câștig. Voi încerca să caut victoria în continuare, atâta timp cât voi putea, până când o voi obține. Cât timp antrenorul spune că merit să fiu acolo și pot să contribui la rezultatele echipei, voi fi mereu acolo și voi lupta pentru acel vis. Am avut norocul de a câștiga totul la nivel de club și la nivel individual, dar ar fi foarte frumos să pot realiza ceva și cu echipa națională.
Chiar dacă au venit câțiva jucători tineri în lot, cred că ideea și stilul nostru de joc sunt destul de clare. Cred că este momentul să dăm lovitura și această competiție ne oferă o mare posibilitate. Știm că va fi un turneu special, diferit, cu tot ceea ce se întâmplă în lume, dar suntem pregătiți pentru competiție", a spus Messi pentru presa din Argentina.

Argentinienii se tem de Covid-19

Lionel Messi a vorbit și despre temerile sale, fotbalistul fiind îngrijorat de posibilitatea infectării cu noul coronavirus după ce mai mulți jucători și membri ai staff-urilor celor din Venezuela, Bolivia și Columbia au fost depistați pozitiv. Starul Barcelonei a declarat că mai mulți coechipieri de-ai săi se tem să nu se îmbolnăvească de Covid-19.
"Ne îngrijorează pentru că este un risc pentru toată lumea care se infectează cu Covid-19. Încercăm să fim atenți, dar nu este ușor. Aceste lucruri se întâmplă. Vom încerca să facem tot ce putem pentru ca nimeni să nu se infecteze, dar uneori nu depinde numai de noi înșine", a declarat Lionel Messi, care este singurul fotbalist din istorie care a marcat împotriva tuturor echipelor din America de Sud pe care le-a înfruntat.
Primul meci al Argentinei la Copa America este programat în această noapte, de la ora 00:00, în compania naționalei statului Chile. În primele partide ale competiției, Brazilia a trecut fără probleme de Venezuela, scor 3-0, iar Columbia a învins reprezentativa Ecuadorului cu 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo